Kümes tavanı yapımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diego
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

diego

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut ..........
Meslek
ogrencı
İlgi Alanı
Kediler
bahceye bır yuva yapcam ama hırsız cok onun ıcın taşlardan yapcam uste betonu nasıl atarım orasını bılmıyorum onun ıcın aranızda bılen varsa solersenız sevınırım (:

Re: kumes yapcam bana bır yardım edın

selamlar bu kuşçu bilgisine değil daha cok inşaatçı bilgisine giriyor iyi bir usta bu işi duvara bağlı şekilde bir tavanla halleder bence bir inşaaat ustasına sor.

Eger kümes büyük degilse sade beton tavanida tehlikeli görüyorum. Arkadaşın 1 x 1,5 kümesi, saglam bir demir kapisi vardi. Levye sokmuslar o birlesim yerine, kaldirmislar tavani, bütün kuslari toplamislar. Ufak ise daha iyi olabilecek bir şey düşün extradan. Sade tugla, siva yaptirma.

Tavan yapiminda ben altina tahtadan destek iskelet yapmistim, onun üzerine beton yapmistim. Sonra iskeleti sökmüstüm. İnsaatci usta da öyle yapar. İceri iskelet, üzerine tuglalari sivar, dizer.

merhabalar ,çubuk demir bulabilirsen ,duvarları ördükten sonra içten tahtayla üstesıfır kapatıp ,çubukları tahtadan 3, 5 cm yukarda kalacak şekilde birbirine önce yanyana dizip sonrada kesen şekilde dizip telle bağlarsan hem sağlam olur hemde çökme yapmaz belli iç köşelerdende (yerede beton atacaksan)bu çubuk demirlerden yere ve tavana bağlama yaparsan kaldıramazlar.yeni yapıyorsan yuvayı bence paradan kaçma ve biraz daha büyült.sonradan zor oluyor saygılar :slm:

unutmadan ,betonu üzerine dökeceğin tahtayı içeriden rahat sökeceğin şekilde ayarla kapıdan sığmazsa :sinirli: :slm:

cok saolun dedıklerınızı yapcam ama kapıyı zorkaldırırlar kapının yanına petonatcam sonrada demırlerle duvara kaynatıracam kapıyı (:

kontraplaklar oluyor ya tavana ondan koy onun uzerinede tuglalari cimentoyla yapıştıra yapıştıra diz sonra o tuglaların ustunede bigüzel cimanto ile sıva al sana tavan :D

diego' Alıntı:
cok saolun dedıklerınızı yapcam ama kapıyı zorkaldırırlar kapının yanına petonatcam sonrada demırlerle duvara kaynatıracam kapıyı (:

selamlar eğer kuş hırsızları ayni yeteneği banka soygununda kullansa soyulmadık banka kalmaz dı sökülmez diye hırsız için bir şey yok zannetmiyorum ki gecerli olsun :=( kümesi komple alır sen hala kümes ararsın buraya yapmamışmıydım kümesi acaba dersin :=)

kuş dızoluğu böle bişey işte sen kuşu yattığın yatağın altınada koysan ordan bile alır bu ibnelerin giremeyeceği kümes yok bizim bi abinin kümesi açamadılar maksat zarar vermek deilmi levyeyle aralayıp kedi attılar içine bunlar böle işte sn allaha dua et bitane köpek al kümesin sağlamlığı bağlamaz onları xD

köpege zehır atıyolar ama nolacak (:

köpek dediysek şimdi köpek var köpek var köpeği sen büyük alıpta korsan kümesin önüne zehir atmadanda alırlar kuşları ama yavrudan kendin yetiştirirsen köpeği bu zahmete katlanırsan gerçi zevkli iş ama sonucunada ulaşırsın köpek olur sana bi aslan ;)

Geri