semihpinar
Üye
- Ad Soyad
- semih pınar
- Meslek
- end. kalıpçı
- İlgi Alanı
- Kediler
sizle aşagıda paylaştıgım fotolarla sizden yorumlar bekliyorum nasıl bir kümes yapmalıyım arkadaşlar deneyimli abilerim senelerdin hep hevesim var güvercin beslemeye hep ortam musade etmedi bu sefer yapıcam en üst katta oturuyoruz catıya arada bi cıkıolar oda uydulara bakmaya felan kimseye engel olmıcak bi kümes yapmak istiyorum bizim buralarda lodosta oluyor. ona gore tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merdiven kısmının oldugu yerin ustu düz yapılmış apartmanda
Bu kısma kümes yapmak istiyorum üsteki düz alana herkez cıkıyor uydular felanda var kimseden şikayet almak istemiyorum o yuzden buraya yapmayı düşünüorum
burasıda gordunuz gibi catımız 6 katlı bina düşme ihtimalim felan olabilir
çıkış yapıcam yer yazı var kışı var.
altaki tokazlar kremitlgin eğimi var ondan onları koydum kümesi duvara monte etmeyi düşünüyorum lodostan ötürü yana salma yapmamın sebebi çatıda kanatları bantlayım gezdirsem düşerler veya ben düşerim ne yapmamı tavsiye edersiniz nasıl yapayım 1 haftadır hep kafamda
Merdiven kısmının oldugu yerin ustu düz yapılmış apartmanda
Bu kısma kümes yapmak istiyorum üsteki düz alana herkez cıkıyor uydular felanda var kimseden şikayet almak istemiyorum o yuzden buraya yapmayı düşünüorum
burasıda gordunuz gibi catımız 6 katlı bina düşme ihtimalim felan olabilir
çıkış yapıcam yer yazı var kışı var.
altaki tokazlar kremitlgin eğimi var ondan onları koydum kümesi duvara monte etmeyi düşünüyorum lodostan ötürü yana salma yapmamın sebebi çatıda kanatları bantlayım gezdirsem düşerler veya ben düşerim ne yapmamı tavsiye edersiniz nasıl yapayım 1 haftadır hep kafamda