kümes yapıcam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan pckolik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

pckolik

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ender uyar
Meslek
güvercinci :D
İlgi Alanı
Kediler
merhaba arkadaşlar bir kaç konu okumuştum kümes ısıtmasıyla ilgili çoğu kişi güvercinler kışı yaz sanar demişti benim bi sorum var biz binada soba kullanıyoruz ve bina bize ait 2 tane güvercinle başladım ve şu anda 8 tane güvercinim var kümes dar geliyor onun için çatıya oda gibi bi yer yapıcaz tuğladan 5 metre genişliğinde olucak ben diyorum ki baca var bizde baca yıda kümesin içine alsammı yazın kuşlar üşümez cevaplarınızı bekliyorum bide büyük kümes kuşlara sorun yaratırmı

valla kardes buyuk kumes daha ıyı benım kuslarım buyuk kumeste qayet rahatlar kucuk kumesı olan 1 arkadas var kumesı 3 metre qenıslıqınde 1metre 70 cmde yukseklıqınde onun kusu bıle benım kumese qelıyor bu arada bacanın yanı daha ıyı ısıtır

büyük kümesimizde insan yaşar vallahi kardeşim büyük kümeste sorun olur bi kus hastalanırsa tasıyıcıysa hepsine gecebilir tüy sorunu olur ama büyük kümesde iidir saygılar

baca yanı iyi olur kışın birde tel veya apının yönüne dikket derim çünkü rüzgarı daha fazla alan yönde kapı veya tel kullanma çuşlar ruzgara marus kalıp ceyran yapmamasına dikkat et derim bide büyük kümes ise havalandırmada tel olan yer veya kapı yersizse baca kullan derim şu sac dan olan parlak bcalardan daha sağlıklı olur.kardeşim benim görüşüm böyle bunlara dikkat et bence saygılar...

valla yapabildiğin kadar büyük yap her köşeyi değerlendir ilerde 5 m2 de yetmes büyük yap telle böl ihtiyacın olan yere kadar kuş koy kuşlar çoğaldıkça buyutursün telleri söküp.büyük yap kümesi folluklarıda büyk yapabilesin diye

Arkadaşların dediği gibi bacayı kümesin içine alabilrsin.İmkan varsa büyük lümeste kuşlar rahat eder.Yavrular daharahat buyur ve çabuk yeme düşerler.Kışın iç tarafa ve tavana köpük koyarsan sıcacık olur.Zeminede taban ızgara temizlik kolaylığı saglar.Sana yeni kümesinde kolay gelsin.

Geri