Kümes yapımı hakkında fikir verirmisiniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan grn1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

grn1

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gürkan sarı
Meslek
erkek kuaförü
İlgi Alanı
Kediler
yanlarını kaplamak için tata çok uğraştırıcı oluyor başka nele kaplaya bilirm ?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0943.webp
    Fotoğraf0943.webp
    319.2 KB · Görüntüleme: 2,210
osb de olabilir osb fiyatları hakkında bilginiz varsa yazarmısınız

tabakası 25 30 civarı sanırım.bi de onun iki türü var bi ince bi kalını.tam bilmiyorum fiyatları.ölçüleri de sitede bi konuda geçiyodu ama hangi konuydu hatırlamıyorum.sitede arama yaparak bulabilirsin belki

Kümesimi yaptım kuşlarımıda aldım yarın resimleri koyıcm inş

w

Ekli dosyalar

6

Ekli dosyalar

.

Ekli dosyalar

• IMAG0207.webp
    IMAG0207.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,110
Tahtalar vardı tamamen kendim yaptım.

Yanlış görmüyorsam kümes içinde lamba yanıyor, eğer öyle ise bunu tavsiye etmem.Kümeslerin içi doğal yollarla aydınlanmalı,mecburi durumlar dışında kümes içinde ışık yakılması kuşları huzursuz edebilir.Saygılar.

Soğuk günlerde yakıyorum lambayı teşekkürler bilgi için.Bu arada bu gün ilk yumurtayı aldım kuşlarımdan hayırlısıyla :)

Emeğinize sağlık merak ve girişim güzel ama daha düzgün yapılabilirdi...en azından kapının tel olması iyi olmuş...bu arada güvercinler ıslak olmadıkları sürece ve ceryanda kalmadıkça üşümezler....sevgiler

forum dan çok şey öğrendim kümesi naylon la kapladım su giremicek şekilde dışta ısı yalıtımınıda yaptım teşekkürler

ama o kusları hasta edersın yere ızgara kumese 1 yemlık ve suluk korsan 1 çif rahat beslersın o kumeste fazlasıda olmaz onalrıda kısa zamanda temın et .

Arkadaşlar kümes yapmayı bu kadar cok büyütmeyin gerçekten bakın benım odunlarım var 2 tanede kümesim var tavuklarım var bugunde gidip bahceye kapı yaptık Köpek felan gelemez hırsızlar felanda zar zor girer girsede alarm var yani bu kadar kolay işi paraya baglamayın odun bulmaktan kolay bişiy yok kış bitti gidin isteyin milletten verirlerse verirler yoksa marangoza ugra :)

canavar109' Alıntı:
ama o kusları hasta edersın yere ızgara kumese 1 yemlık ve suluk korsan 1 çif rahat beslersın o kumeste fazlasıda olmaz onalrıda kısa zamanda temın et .

1çift nabtın sen ya kumese en fazla 4 çift koycm ztn suan 1çift var kumeste ızgarayı bende düşünüyorum yakında alıcm inş :)

simsek123' Alıntı:
Arkadaşlar kümes yapmayı bu kadar cok büyütmeyin gerçekten bakın benım odunlarım var 2 tanede kümesim var tavuklarım var bugunde gidip bahceye kapı yaptık Köpek felan gelemez hırsızlar felanda zar zor girer girsede alarm var yani bu kadar kolay işi paraya baglamayın odun bulmaktan kolay bişiy yok kış bitti gidin isteyin milletten verirlerse verirler yoksa marangoza ugra :)

katılıyorum yerin güvenliyse fazla abarttılı bişey yapmaya gerek yok ztn ama kuşlarında sağlığı düşünülmeli :heyo:

Geri