umutsmskk
Üye
- Ad Soyad
- Umut Şimşek
- Meslek
- Muhasebe - Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Arkadaşlar merhaba bu geçtiğimiz haftasonu kümesi hazırlayıp 1-2 haftayada içini bitirip kuşları alıcaktım GÜYA tabi ) Malesef alıcağım hazır kümesin çok sağlam olmasından dolayı ağırlığını geçtim duvardan indireceğimiz noktada Ev penceresinin bulunmasının sebebiyle alan darlığından kümesi aşağıya veremdik yani alamadım güzelim kümesi çok ağır olduğu için , Aynı gün erteledik belki öbür güne pazara yaparız diye ogünde omladı bizde direkmen elimizdeki güzel tahtaları paletleri götürüp kümes yapılacak yere koyduk matkap vida çivi odunlar L tipi montaj demirleri felan herşeyi hazır bizim bi akraba gelip yapıcak tabi inşallah gelirse , olur da gelemzse bu hafta sonu 1 hafta içinde gelmezse ben girişeceğim artık iş başa düşecek size sorduğum şey şudur herşeyi hazır kümesin ben kümesin Uzunluğu 150cm-Derinliği-70-80 cm -Genişliği ise en fazla - 100 M olsun istiyorum yani uzunluğu büyük olan içine rahat rahat girebielceğim bi kümes yapmak istiyorum elimde SONTA-Palet 2 lisi var Paletin arkaya sontayı direk çivilesem kümesin bi kısmını yapmış olurum fakat önceden hiç yapmadığım için bana önereceğiniz işimi kolaylaştıracak birşey varmı şu kuşları besliyim diyorum artık ya