Kümes Yapmanın Ustalıkları Nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutsmskk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

umutsmskk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Şimşek
Meslek
Muhasebe - Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar merhaba bu geçtiğimiz haftasonu kümesi hazırlayıp 1-2 haftayada içini bitirip kuşları alıcaktım GÜYA tabi :)) Malesef alıcağım hazır kümesin çok sağlam olmasından dolayı ağırlığını geçtim duvardan indireceğimiz noktada Ev penceresinin bulunmasının sebebiyle alan darlığından kümesi aşağıya veremdik yani alamadım güzelim kümesi çok ağır olduğu için , Aynı gün erteledik belki öbür güne pazara yaparız diye ogünde omladı bizde direkmen elimizdeki güzel tahtaları paletleri götürüp kümes yapılacak yere koyduk matkap vida çivi odunlar L tipi montaj demirleri felan herşeyi hazır bizim bi akraba gelip yapıcak tabi inşallah gelirse , olur da gelemzse bu hafta sonu 1 hafta içinde gelmezse ben girişeceğim artık iş başa düşecek size sorduğum şey şudur herşeyi hazır kümesin ben kümesin Uzunluğu 150cm-Derinliği-70-80 cm -Genişliği ise en fazla - 100 M olsun istiyorum yani uzunluğu büyük olan içine rahat rahat girebielceğim bi kümes yapmak istiyorum elimde SONTA-Palet 2 lisi var Paletin arkaya sontayı direk çivilesem kümesin bi kısmını yapmış olurum fakat önceden hiç yapmadığım için bana önereceğiniz işimi kolaylaştıracak birşey varmı şu kuşları besliyim diyorum artık ya :)

Canım kardeşim kümesin ustası falan olmaz bu işi eli çekiç tutan ağaçtan iyi anlayıp testereyi iyi kullanıp ufku ve cizgi si düzgün tabiat ve doğa koşullarını iyi bilen kuşlara eziyet vermeden temiz havayı alıp güneşi görmesini sağlıyan herkes kümes yapabilir selamlarımla.

Geri