Kümes Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mdemirden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 862

Mdemirden

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mert Demirden
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Tüm Güvercin yetiştirici abilerime ve kardeşlerıme ıyı aksamlar dılerım benım evım bahcelı taklacı guvercın beslıcem daha onceden bole bı fıkır vardı aklımda ama kumesın guvenlıgı ve nasıl bı kumes yapmalıyım dıye dusunuyorum kumesı odamın yanına yapmayı dusunuyorum hemen camdan gorunecek şekılde ve burda acaip kuş hırsızlıkları dönüyor yaşadıgım sehır ankara..Ankaradan guvercın alabılecegım hal dışında bır yer varmıdır bunuda merak edıyorum her konuda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım (:

Mdemirden' Alıntı:
Tüm Güvercin yetiştirici abilerime ve kardeşlerıme ıyı aksamlar dılerım benım evım bahcelı taklacı guvercın beslıcem daha onceden bole bı fıkır vardı aklımda ama kumesın guvenlıgı ve nasıl bı kumes yapmalıyım dıye dusunuyorum kumesı odamın yanına yapmayı dusunuyorum hemen camdan gorunecek şekılde ve burda acaip kuş hırsızlıkları dönüyor yaşadıgım sehır ankara..Ankaradan guvercın alabılecegım hal dışında bır yer varmıdır bunuda merak edıyorum her konuda yardımcı olabılırsenız cok sevınırım (:
yukardan arama yaparak istedigin kümes biçimlerine ulasırsınız

kus almak içinde kus alan satan bölümüne baslık açmalısınız :tamam:

Cok teşekkür ederim abi ankaradaysanız seyranbağlarında oturuyorum sızınle ıletısıme nasıl geçebılırım

abi tavsiyem kuslari mezat pazar vb yerlerden alma.fiyat biraz artabilir ama git satanin kumesinden al.hastalik var mi bakarsin hayvanlar ne durumda en onemlisi bir sorun olursa gider aldigin kisiyle muhattap olursun.kisir kus vb vakalarda.

Kardesım benım cok fazla kuşcu tanıdıgım var alabılırım aslında ordanda 2-3 cıft kuş gelıcek damarı tutturmayı planlıyorum acemıyım bırazda açıkcası ihaleler oluyor ama ordada adamın olması lazım :) sadıce benım ıstedgım cok guvenlı bır kumes cunku 1defa daha basıma gelıyordu kumesım tahtadandı o sınırle kuşları dagıtıp bozdum patlamadan kumes.. sımdı tekrar heves oldu ama napacagım bılemıyorum

Geri