Kümes yerine göre güvercin türü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

mehmetemin

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mehmet emin şahin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Bahçede ağaçlar içinde bir kümesim var sizce hangi ırk güvercin beslemeliyim fikirlerinizi bekliyorum

posta beslemeyi düşünüyorum filo kuşu yada olur mu ?

baska besleyebilirsin hünkari posta takla istiyorsan mardin besleyebilirsin fakat kuşun çok iyi olursa inemeyip kaçabilir.

Düz uçan dalıcı ırklarla başlamanı öneririm kümesim ağaçların içinde olucak diyosun oyun kuşu zor olur özellikle taklacı ama postaların yön duygusu iyidir kümesi bulurlar bence posta uygundur ama yinede son tercih senin :slm:

beni dinlersen posta dolapçı kelebek dönek veya adana filo besleye bilirsin ağaçlık yere taklacı çokzor uçup iner ama saydıklarım rahat uçarlar :heyo: :evet: :tamam: :dancee: :hacker: :dancee:

Performans güvercinleri dışında hepsini besleyebilirsin (:

Hepsini beslersin, Kümesini biraz yüksek yaparsın ebat olarak, yan tarafına da üstünde en az 50-60 cm iniş alanı olacak şekilde tahta olan bir direk dikersin, kuşlar uçtuktan sonra önce ona inerler sonra kümese inerler.

Şayet çok sık ağaçlık alansa, diğerleri kümese insede taklacı direğe iner, ama seyrek ağaçlık alansa, taklacı kuş sefer yaparken fişeklemek için kendisine ağaçların arasından yatak yapar, sürekli oradan gelir ve inmek istediğinde kümese iner.

:burun:

Filo çok rahat besliyebilirsin isterse yerin altında olsun filo kuşu inerde girerde ;)

Yorumlar için herkese teşekkürler :)

Geri