Kümes

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

asim123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım poyraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
S.a .. Kümesi yapalı 2 hafta oldu Sizce kaç adet kuş alır? Bide miskiler daha yavru acaba iyi büyümeleri için ne yapmam lazım balık yağı verdim çok iyi geldi ikisinede.

Ekli dosyalar

• 19052010049.webp
    19052010049.webp
    409 KB · Görüntüleme: 2,962
Miskilerin çoktan yeme düşmüştür.
Onun için ek bişeyler vermene gerek yok bence..

Evet yeme düşmüşler ama biraz kırıklık var hayvanlarda halsizeler ama şimdi çok iyiler allaha şükr.. Tşkkr ederm.

yok yok miskiler daha kuş olmuş :) her gün güneşe çıkar elini fln sürme tamamdır :)

abi bu kumesin tahtalarinin eni boyu yuksekliği felan kac sölermisin
cok gzl olmus bnde bole bısı yapcamda yardımcı olurmusun..

Ederim kardeş. Bak tahtanın adı USB bi tabaka halinde satılıyor taneleri 24 tl. Bn bundan 3 adet aldım aldığım yerde ikiye böldürdüm .6 Parça oldu kapısınıda kestirdim ama tahtanın incesi kalını var kalınlar 34 tl olduğu için param yetmedi :s abim yardımcı oldu saolsun yaptık böle bişey ama fazla zor bişey deil.Bu kümes için aylarca para biriktirdim ama deydi.Bide altına tahta buldum 10 cm lik yağğmur almasın die bide laylonla sar etrafını çnkü yağmurdan dolayı tahtalar çürüyor.Yanlarınada delik açtım 6 adet hayvanlar için.

Bide başka yardım edecek olan var mı yawru miski çok halsizz :/

asim123' Alıntı:

Bikaçgün bekle olabiliyor genç kuslarda oyle çok panik yapma. Bide o usblerin boyutları ne ? Yeni bi kümes yapıcamda 2 metre yüksekliği 120-130 cm de eni olsun istiyorum kac USB gerekir ?

Tr-Pasha61' Alıntı:
asim123' Alıntı:

Bikaçgün bekle olabiliyor genç kuslarda oyle çok panik yapma. Bide o usblerin boyutları ne ? Yeni bi kümes yapıcamda 2 metre yüksekliği 120-130 cm de eni olsun istiyorum kac USB gerekir ?

kardeş bir osb 122 cm X 244 cm boyutlarında kendi kümesini tasarla ve heasabını yap..

Evet arkadaş doğru söylüyor.Ancak usbler birbirinie tutturulmaz o yüzden içine ek kalın sağlam tahtalar lazım köşelerine birde yağmur almaması lazm

Kuşlarını düzenli yemle, vitaminlerini eksik etme. kümesine rahat 4 çift güvercin sığabilir. MAŞALLAH

Geri