Kümesde yavru büyümüyor !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lordmozard61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan kondi
Meslek
güvercinci
İlgi Alanı
Kediler
Abilerim kardeşlerim kümesim hava alıyor havalandırma var folluklar (palet) yanlarında strafor var ancak yavru bir türlü büyümüyor ölüyolar sebebi nedir kümesde çekirge çok var Blotic ilacını almayı düşünüyorum sizce bir faydası olurmu ?

lordmozard61' Alıntı:
Abilerim kardeşlerim kümesim hava alıyor havalandırma var folluklar (palet) yanlarında strafor var ancak yavru bir türlü büyümüyor ölüyolar sebebi nedir kümesde çekirge çok var Blotic ilacını almayı düşünüyorum sizce bir faydası olurmu ?

Çekirgeye blotic ilacı fayda edermi onu bilmiyorum ama yavru gelişimini çekirgeye bağlamıyorum. Takip..

kümesde 50 60 tane vardır heralde tahtaların arkasında ayrıca at sineğide çok var

At sineği kan emer bildiğim kadarıyla ve yavru gelişimine büyük ölçüde olumsuz etkisi vardır. Blotic kullanmanı öneririm, sorunu çözeceğini düşünüyorum ama çekirge konusunda halen bir sıkıntı olmayacağı kanısındayım. Tabi yine dışarıda çayır çimen olan yerlerde besleyen ustalar daha net cevap verecektir ama at sineği varsa zaten blotic v.b. kullanman gerekir.

at sineği kan emerken hortumuyla hayvana güvercinlerde patojen olan tehlikeli virüs bulaştırır daha bünyesi bile oluşmamış yavruya bunu yaptığını düşünün

Blotici nerden bulabilirim Hakan abi eczanelerde satılırmı ? Ayrıcca fiyatı nedir tam olarak ? Pahalı bişey değilse gidip alıyım şimdi

Eczanelerde bulabilirsin ve fiyatı uygun ben onu kullanıyorum ama hatırlamıyorum babam almıştı.

onurc98' Alıntı:
Eczanelerde bulabilirsin ve fiyatı uygun ben onu kullanıyorum ama hatırlamıyorum babam almıştı.

7,5 tl ve bir büyük boy u var bildiğim kadarıyla ama 7,5 tl lık olan epey süre iş görüyor.

Bugün unuttum bu unutkanlık başa bela dışarı çıkınca unutuyorum ilacı :( Telefona kaydettim ismini eczanede yakın yarın sabah ilk işim bu cevap verin tüm abilerim kardeşlerimi teşekkürler konu kapatılabilir.

Geri