kümese girmiyorlar!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 123_123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

123_123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kuşlarımı sabah ucurdum sonra indiler yemledim normalde yemlerini yedikten sonra kümeslerine girerlerdi fakat bugün tam kümesin yanı yaklaşıyorlar sonra uçup çatıya konuyorlar kümese sokamadım şuan dışardalar ne yapmam lazım yardımlarınız için şimdiden tşekkür ederim..

Acıkınca inerler bu sefer yemleri kümesin çok yanına koy saklan kuşlar yerken kümese doğru kovalarsın merak etme kuşların indilerse artık orayo benimsemişlerdir.

ztan benimsemiş durumdalar önceden böyle olmuyordu bugün neden böle oldu anlamadım :S

Havalar düzeliyor artık bu havada bende kapalı bı yerde pıneklemek ıstemem :D :haha:

Şaka bi yana yemlemeyı içerde yapıp kapatırsan kapatabılırsın kusları :tamam:

özgür abi kuşları aç uçuruyorum yemlicem kümese girseler orda da ymlerim ama içeri girmiyorlar ki..

KuCuKaFaCaN A Katılıyorum Bende Daha Yeni güzel bi Mardin İndirdim Kümese Sokamadım.:) Kuşlar Girmiyorlar Çıldırdım Warya:)

kuşlar yeterınce açsalar ve duzenlı olarak kumes ıcınde yemlersen kuslar senı gorduklerınde zaten kumese zıplıcaklar :D. şuan girmıyolar dersen aksamı beklıceksın ozaman :D senın kumese yem koydunu gorcek bıyerdelermı?

Kuslari iceri kovalarken fazla zorlama , yavas yavas arkalarindan yuru baktinki biri urkuyor ucacak gibi duruyor sende yurumekten vazgecersin..kus sonra ucmaktan vazgecim yoluna devam eder , zaten birtanesi girdiginde digerleride pesinden dalar kumese.

Misal ben dun 1 kus ucuruyordum , pirilti verdim assagidan ama kumesin kapisi acik birakmisim..digerleri daldi disariya , ucan kus indi ardindan kumese kovaladim ama 1 tanesi havalaninca digerleide havaniyor.Yem salladim indiler , tekrar kumese kovaladim ama kucuk adimlarla.Hani birtane kusun ucacak gibi duruyorsa ustlerine yurume oyle kal birkac saniye , onlar kendileri girerler yeterki zorlama fazla.

:oley: biraz ürkitmüşüm galiba kuşları kümes açıktı girmişler içeri yorum yapan herkese teşekkürler

Geri