Kümese Koku Giderici

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cimbom77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

cimbom77

Üye
www.realcambalkon.com
Ad Soyad
ferat tüsü
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Kümese Tuvaletlere Konulan Koku Giderici Assam Bir Sorun Olur mu Acaba ?

Kümesin tavan kısmına, piyasada satılan bacalardan gecir, kümesinde koku kalmayacaktır, hemde kuşların, sağlıklı büyür.

o bacadan sansar veya kedi girme şansı yoktur bacanın üst veya alt kısmı tel veya metal delikli bir seyle kaplıdır

bacadan bir şey giremezde bu dediğiniz koku giderici normal wc lerde olan dimi ? yoksa ayrı mı

Arkadaşlar aynı sorun bendede var baca açma gibi bi durumum yok kumesın zaten yeterince hava alma yeri var.her hafta dunzelı olarak temızlıyorum.ama kötü koku oluyo bunu nasıl giderebiliriz koku giderici tabletlerden koysak kuşlara zararı olurmu.yada sizin uyguladıgınız bi yontem varmı .

o zamn kahvelerde filan bulunan elektirkli pervaneler var tam adını bilmiyorum olardan takıcaksınız belirli zamanlarda açıp 2-3 dk çalışsa yeter kümes çok büyük değilse içerideki havayı dışarı vericek bence öyle olması lahzım benim görüşüm böyle saygılar...

arkadaşım google ye sansar yaz görsellerde ara uzun büyük bir fare gibi bir hayvan görüceksin hep kahverengi resimleri var ama renklide oluyolar. sevimli bir hayvan gibi gözüküyo..

kuşçu 39' Alıntı:
o zamn kahvelerde filan bulunan elektirkli pervaneler var tam adını bilmiyorum olardan takıcaksınız belirli zamanlarda açıp 2-3 dk çalışsa yeter kümes çok büyük değilse içerideki havayı dışarı vericek bence öyle olması lahzım benim görüşüm böyle saygılar...

Haklısınız ama o pervaneyi yapamam ben .baca var kümesin kapısını da delikli yapmayı düşüniyorum bu şekilde tam hava akımı gerçekleşicek. çünkü bu aralar denedim kapıyı açık bırakıyorum koku yok

Geri