Kümese yeni gelen arap..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
gaga siyah ama gözleri beyaz.. umarım iyi çıkar..

Ekli dosyalar

• 30082010(012).webp
    30082010(012).webp
    351 KB · Görüntüleme: 1,490
  • 30082010(013).jpg
    30082010(013).jpg
    448.9 KB · Görüntüleme: 1,459
iyi değil kardeş böyle arapmı olur uğraşma boşuna

tolga40' Alıntı:
iyi değil kardeş böyle arapmı olur uğraşma boşuna

Ustam soy falan uğraşmayacağım uçsun dönsün yeter.. Onuda denerim baktım uçuşu iyi değil direkmen çıkararırım..Ama kuş kırma diyorsan yani mardin kırmasıysa falan şimdiden çıkarıyım elden..Çok az bi uçuşunu gördüm düz uçuyordu onda da kanat sesi falan da yok..

ertugondes' Alıntı:
araplardan pek anlamam ama güzel birşey galiba

Saol kardeş rengi güzel duruyo ama havada belli eder kendini iyi çıkar inşallah..

Bu arada Tolga abi sana teşekkür etmeyi unuttum saol ilgin için.. :)

Maşallah arap güzel ve parlak gözüküyor kardeşim... hayırlı beslemeler...

DÖNERR DÖNERRR :)

hayal_gemisi' Alıntı:
Maşallah arap güzel ve parlak gözüküyor kardeşim... hayırlı beslemeler...

Eyvallah emre abi inşallah güzel çıkar uçuşu da :)

Serkan BONCUK' Alıntı:

vayy hür general Serkan abim :D:D İnşallah dediğin gibi olur abi.. Saol bu arada yorumun için :slm:

gaga aşırı şekilde siyah.kuyruklarıda dar yapılı gördüğüm kadarıyla ama havada belli olur işin rengi.güle güle besle

Kardeşim kuşun büyük ihtimal kaplanlardan yani şeşlerden çıkma fenada gözükmüyo işallah havadada güzeldir hayırlı olsun

Polat bu arap izmir şeşkalarına benziyor, kuşun fiziğine bakarsan döneceğe benziyor.Kuyruk sayısı 12 mi baktınmı hiç, 12 kiyse dönüşüne garanti veririm.

muygun' Alıntı:
gaga aşırı şekilde siyah.kuyruklarıda dar yapılı gördüğüm kadarıyla ama havada belli olur işin rengi.güle güle besle

Haklı olabilirsiniz mehmet abim bende o konuda şüphe duyuyorum açıkçası biraz ama bu hafta belli eder kendini.. Yorumun ve iyi dileklerin için teşekkür ederim..

yusuferen' Alıntı:
Kardeşim kuşun büyük ihtimal kaplanlardan yani şeşlerden çıkma fenada gözükmüyo işallah havadada güzeldir hayırlı olsun

Teşekkür ederim umarım iyi çıkar..

gökay' Alıntı:
Polat bu arap izmir şeşkalarına benziyor, kuşun fiziğine bakarsan döneceğe benziyor.Kuyruk sayısı 12 mi baktınmı hiç, 12 kiyse dönüşüne garanti veririm.

Baktım Nizam abi kuş 14 kuyruk.. Şeşka kelebeklerden sanırım bu.. İnşallah uçar, döner..

Son 15-17 yıla kadar hangi mavi ve arabın gagası beyazdı bilen varmı eski kuşlarda görünen özelliktir kara gaga eskiler daha iyi bilir özellikle manisa kökenli oldukları için manisalılar daha iyi bilir eski kuşları.Benim kuşlarımda kara gagalı atanlar var kara gagalı olanlarda örnek kara kompleyse beyaz gagalılardan daha lekesizdir.Beyaz gagalı arapları eski ustalar dan çoğu kırık diye kabul eder.(Kırmızı çaprazı ile beyaz gagalı alınır.)Sinan arap gayet güzel sırtında ve kuyruk altında beyazlık yoksa kara komplelerdendir bana göre komplelerden.

kanazon' Alıntı:
Son 15-17 yıla kadar hangi mavi ve arabın gagası beyazdı bilen varmı eski kuşlarda görünen özelliktir kara gaga eskiler daha iyi bilir özellikle manisa kökenli oldukları için manisalılar daha iyi bilir eski kuşları.Benim kuşlarımda kara gagalı atanlar var kara gagalı olanlarda örnek kara kompleyse beyaz gagalılardan daha lekesizdir.Beyaz gagalı arapları eski ustalar dan çoğu kırık diye kabul eder.(Kırmızı çaprazı ile beyaz gagalı alınır.)Sinan arap gayet güzel sırtında ve kuyruk altında beyazlık yoksa kara komplelerdendir bana göre komplelerden.

Kuyruğun altında tek 1 tane tüy beyaz abi.. Bu arada bilgileri için teşekkür ederim..

mehmethan' Alıntı:
kuş çok güzel bu kuş çok güzel döner kardeşim

şimdilik pek öyle görünmüyo açıkçası.. Ama doğru düzgün yükseltemedik daha onunda etkisi var.. Tüyde şimdi bizim kuşlar kaldıramıyoruz.. Bu arada yorumun için teşekkürler..

Geri