kumesi bocekler sardi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 775
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Kumesimin tabani izgara kapliydi haftada bir kere temizligini yapiyordum yavru kuslarimdan biri olmus
rutin olumlerden biri sandim atmak icin aldim bacaya koydum biraz sonra
icinden boceklerin ciktigini gordum izgaralari kaldirdim hergun temizleyebilmek icin ilacladim irec tozu attim ama bu seyler oluyor sonra bir bakiyorum yine var iki tane tasima var kuslari pazara goturmek icin falan cok nadir kullaniyorum garajda duruyorlar onlarinda icinde var oraya nasil gittiler canli canli kuslarin kanat altlarindan kemirip giriyorlar ve kuslar oluyor acil yardim

erosturk_' Alıntı:
Kumesimin tabani izgara kapliydi haftada bir kere temizligini yapiyordum yavru kuslarimdan biri olmus
rutin olumlerden biri sandim atmak icin aldim bacaya koydum biraz sonra
icinden boceklerin ciktigini gordum izgaralari kaldirdim hergun temizleyebilmek icin ilacladim irec tozu attim ama bu seyler oluyor sonra bir bakiyorum yine var iki tane tasima var kuslari pazara goturmek icin falan cok nadir kullaniyorum garajda duruyorlar onlarinda icinde var oraya nasil gittiler canli canli kuslarin kanat altlarindan kemirip giriyorlar ve kuslar oluyor acil yardim
guvercin-salma-kumes-ic-ve-dis-ortamlari/kumesteki-bit-boceklerden-kurtulmak-t21206.html arama yaparsanız her bilgiye ulasırsınız konu kirliligi yaratmayınız :tamam:

Sayin afmin ben bu konuyu arastirdim lakirdiz hic hos degil karsinizda 10 yasinda cocuk yok benim kumesimde cikan bocek turu ciyan mezarliklarda ceset yermis tirtil gibi cok ayakli ve cok hizli hareket eden bir sey yardimci olmayacaksaniz bu siteyi yonetmenin hir mantigi yok bir suru luzumsuz k9nu varken bana basit parazit k9nulu bir baslik atmissin saygina sevgine tesekkurler iyi bir yoneticiymissin 1 yil olacak sanirim buraya uyeyim boyle birsey gormedim

?

kuscu_marik' Alıntı:
erosturk_' Alıntı:
Sayin afmin ben bu konuyu arastirdim lakirdiz hic hos degil karsinizda 10 yasinda cocuk yok benim kumesimde cikan bocek turu ciyan mezarliklarda ceset yermis tirtil gibi cok ayakli ve cok hizli hareket eden bir sey yardimci olmayacaksaniz bu siteyi yonetmenin hir mantigi yok bir suru luzumsuz k9nu varken bana basit parazit k9nulu bir baslik atmissin saygina sevgine tesekkurler iyi bir yoneticiymissin 1 yil olacak sanirim buraya uyeyim boyle birsey gormedim

nereye ne baslıgı açacagınızı bile arastırmadan yapmıssınız birde sitem ediyorsunuz karsısında çocuk olmadıgını düşünen de karsısındakini düşünmeli bence
ne yapalım yani admin gelipde kendimi öldürsün sinegi böcegi bu ve benzeri konu çok bak hem sende demissin bir sürü lüzümsuz konu var diye buda lüzumsuzlardan benzerlerden neyse yardımcı olmaya çalısırken yargılar gibisiniz
o yüzden sistem tarafından uzaklastırılacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri