Kümesi bu şekilde yapıyorum olurmu sizce ve aynı kümeste bıldırcın olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AnIl55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

AnIl55

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Anıl terzioğlu
Meslek
Yok
İlgi Alanı
Herkese merhaba uzun zaman ara verdiğim güvercin hobisine tekrardan giriş yapmak istedim.ilk önce kümesim yoktu onunla uğraşıyorum şuan ortaya resimdeki durum çıktı daha öncede besledim ama MDF kapalı küçük bir kümesti şuan kerestelerin etrafına tel çekerek kapatıcam çatı içinde muşamba olucak büyük ihtimal.Boyutları yükseklik 2m uzunluk yaklaşık 3 m birde başlıktada yazdığım gibi aynı yerde 16 tane bıldırcın beslenebilirmi
59090

Hayırlı olsun güzel olur inşallah
Yer ve manzara çok güzel
Bıldırcınları bence ayrı bir salmada veya kümesten bölünecek bir kısımda beslemeniz daha rahat olacaktır

Kışın bu şekilde etrafının açık olması sorun olurmu peki güvercinler üşürmü

Kışın bu şekilde etrafının açık olması sorun olurmu peki güvercinler üşürmü
Ekeler kolay üşümezler ama soğuk yavruları çok kolay etkiler etrafı açık olursa pek yavru büyümez
En azından 3 tarafı kapalı 1 tarafı telli olsun yaz için

Anladım kışında sadece 3 tarafı kapalı olsa olurmu yoksa her tarafımı kapalı olması lazım

Anladım kışında sadece 3 tarafı kapalı olsa olurmu yoksa her tarafımı kapalı olması lazım
Resimde bize bakan kısımda kapı yaparsın ve kapı hariç diğer yerleri kapalı tutabilirsin.Ne yazın ne de kışın her tarafı kapatmanın bir anlamı olmaz.eksi 20-30 ları gören bir yerde yaşamıyorsanız tabii :)

Yardımlarınız için teşekkürler

59092

Amatörce bir çalışma oldu ama fikir vermesi açısından buna benzer bir şey olabilir. Öndeki açıklığa kafes teli ile birlikte bir kapı yapılabilir.

Geri