kümesi ısıtmak...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan evo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

evo

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat özarslan
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Selam..
Öncelikle teşekkürlerimi sunarım.. Betondan bir kümes yaptım.. Ancak elektrik çekmemde bir sorun oluştu.. Kümesi elektrik olmadan ısıtmam mümkün mü kış için? Bir çare bulamadım.. Şarjlı kümesi ısıtacak herhangi bir şey var mıdır acaba..? Kümes tepelik bir yerde soğuk oluyor yani.. Isıtma sistemi koymasam yavru olmayan kuşlar da hastalanır mı..?
Saygılarımla...

Murat kardeşim şarjlı ısıtıcı varmı bilememde kışın kümese ısıtıcı koydugunda kuşları hiç dışarı çıkartmaman gerekir çünkü kümes sıcak oldugu için kuşlar sıcaga aldanıp yazlık tüglerini düzecektir buda hastalanmaları ve genelinin ölmesi demektir kuşun kümesine su girmedikçe altı ıslak olmadıkça cereyanda kalmadıkça sorun çıkmaz üşümezler

Aras kardeşime katılıyorum. Benim kümesim tahtadan ve 4. katın terasında, kışın sadece ön tarafındaki telörgüye naylon kapatıyorum ne hastalanma oluyor nede ölen.
Saygılarımla Nuri.

tamam ozaman.. aklımı kurcalıyıp duruyordu.. Teşekkürler..

Arkadaşlar kuşlar üşümez.

sadece yagmurda ve cereyanda kalmasınlar.

Kümesleri sıcak tutmak ısteyenlerin asıl nedeni yavrular ıcındır. kısın daha cok yavru aklmak ısteyenlerın dusuncesıdır. Ama kuşları kendı hallerıne bırakırsak onlar zaten bahar aylarından ıtıbaren uremeye başlıyorlar. kara kışta ara verıyorlar.

kalekimle içten strafor yapıştırabilirsin kümesini sonrada kalekimle straforu sıvayabilirsin

Geri