Kümesim hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hakan36
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 866

hakan36

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan aydın
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Öncelikle Selamun aleyküm 1: bende yeni bbaşladım çatım kapalı kuşlarım arap aynakuyruk sabuni getirirken eş oldular ama tek kişi olduğum için kanadını bantlamadım bir sorun olurmu 2:bide folluğa oturmuyo dişi kuş çifleştiler ama neden: 3:kümesim karanlık malum çatım kapalı olduğu için ışık koyimmi basit elektrik devresi feln :) aydınlatıyo orayı denedim koyimmin ve bide kanatları açık bantlamasam iğnelemesem alışırmı kümese.. Yarında 2 tane daha kuş alcam 4 tane alcam kuş karanlıkta kalsa bir sorun olurmu

Bide kuşlar kümesi görmesede çatısını bilse inermi yine içeri

Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim. Kümese bir ışık koy bence. Hem ısıyada farydası olabilir biraz. Kalmasında bir mahsur olmaz. İstemeyince söndürürsün olur biter. Kuşlar Henüz yuva kızıştırmamışlar. Oraya süpürge sapı fln at. folluğa taşıyacaklarmı diye bakarsın. Zaten dişi yumurtlıcaksa folluga yatar. Ama sen süpürge sapını at. Follugu begenmemişse süpürge saplarından kendine yuva yapabilir. Alıştırma konusu için. Hayvanın çevreyi muhakkak görüp tanıması lazım. İğneleme benim tavsiye ettigim bi yöntem degıl. Bantlasan daha iyi olur. İğne hayvanın canını yakıp ürkütebilir. Yuvaya alışmasını biraz geciktirebilir.

Yalnışım hatam olduysa affola. Üstadlarım düzeltsinler lütfen..

Saygılar..

Geri