Kümesim ile ilgili bir soru.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RcpPosta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

RcpPosta

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Recep Doyran
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Arkadaslar ben kuslarımın basında değil iken kusların kedi saldırısına uğramadan kümese girip çıkmasını nasıl sağlıyabiliriz. Bahcede bakıyorum kedi ihtimali yüksek yani.Ben aslında kümesimin kapısının üstüne bir kapı yaptım ama kedi rahatlıkla girebilir.Bunu önleyecek bir çözümü olan var mı ?

RcpPosta' Alıntı:
Arkadaslar ben kuslarımın basında değil iken kusların kedi saldırısına uğramadan kümese girip çıkmasını nasıl sağlıyabiliriz. Bahcede bakıyorum kedi ihtimali yüksek yani.Ben aslında kümesimin kapısının üstüne bir kapı yaptım ama kedi rahatlıkla girebilir.Bunu önleyecek bir çözümü olan var mı ?
küçük köpek.. TERRİER GİBİ...

Abi kuşlar ürkmez mi köpekten ? Benim kuşların köpeğe karşı fobisi var zaten :D Bir kere saldırdı haşat etti birini :D

RcpPosta' Alıntı:
Abi kuşlar ürkmez mi köpekten ? Benim kuşların köpeğe karşı fobisi var zaten :D Bir kere saldırdı haşat etti birini :D
KÖPEĞE * TASMA TAK* ..KÜMESİN YANINA BAĞLA ..KEDİ GELMEYECEKTİR..KÖPEKLER AKILLIDIR SEVGİ İLE EĞİTİLİRLER..

bizimkisi gibi olabilir mesela :)

Ekli dosyalar

• DSC_0012.webp
    DSC_0012.webp
    86.6 KB · Görüntüleme: 853
İşte aslında istediğim bu .Abi köpeğe nasıl bir eğitim yaptın benim vardı kuşlara saldırdı birini ısırdı hatta ama yaşıo .

HAKAN ; KÖPEĞİN ÇOK GÜZEL ..MAŞALLAH..

Teşekkür ederim köpek 5 seneden beri bizimle artık oda kuşlara alıştı kuşlarda ona ancak yeni kuş geldiği zaman ürküyor bir süre sonra oda alışıyo zamanla herşey oluyor ilk önce oda saldırmaya çalışıyordu, insan gibi oldu artık laftan anlıyo kızdığımızda anlıyor.

bendede o sorun vardi kopegi buyuk alma

yavruyken al guvercinlerle buyusun cok iyi koruyor kolluyor guvercinleri

Geri