kümesim ıslandı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafer199
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

zafer199

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
zafer değirmenci
Meslek
mühendis
İlgi Alanı
Köpekler
selamunaleyküm.arkadaşlar henüz yağmurlar başlamadığı için tavanına branda felan koymamıştım.gece aşırı yağmur yağmış.kümesin tabanı ve kasalar ıslanmış.kasaları dışarı koydum onlar kurumuş.hemen gittim brandayla kapattım.ama kümes hala nemli.allahtan kuşlar hastalanmadı.fakat kotu kokuyor ve tabanı nemli.nasıl giderebilirim bu sorunu.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.saygılarımla

tabanını temizlersin koku kalmaz :S tam olarak anlamadım demek istedğini ben.. komple tahtamıydı ?

taban nemliyse hala kum dökebilirsin tabana ıslaklığını alır.

talas kulan taslas suyu güzel emiyor tabanı temizledıgınde yere toz kırez att ki kokuyu yok etsin kırecin ustuende talas sepersen ıslaklıgınıda alır hem kumesin alt taban ızolesı gorevını görür.

lamba tesiatı yoksa lamba bağla 2 günde kurur hava almaları için ufak bi delik yeter ama yerinde olsam kümesin dışını sıtraforla kaplardım

talas serp ıslaklıgı alır...ayrıca taban ızgaran varsa iyi olur abi....kusların ayaklarına ıslaklık deymesin..

MERHABA
işte benim anlamadıgım bu arkadaşlar
kuşlara binlerce tl veriyorsunuz yok çok seviyorum yok öldü çok üzüldüm yok hasta ne yapmam lazım diyip duruyorsunuz önce gidin adam akıllı bi kümes yapın gerçekten bu hobiyi yapacak arkadaşın en başta osb yi aklından çıkartsın osb ıslandıgı anda şişer ve böcek yapar yagmura gerek yok kuşların suyunu dökmesi bile yeter böcege ne yapsan kurur söyleyeyim alıcaksın bi tane elektirikli soba yakacaksın içeride kapatacaksın kapıyı oturup bekleyeceksin arada bi bakda yanmasın kümesin

Geri