brtysl
Üye
- Ad Soyad
- Berat YEŞİL
- Meslek
- doktor
- İlgi Alanı
- Kediler
kümesimin eksikleri neler? yorumlarınızı bekliyorum. ona göre değişiklik yapacağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de en fazla 2 çift besleyecem zaten . ama havalandırma yeterli mi? yoksa tavana da baca şeklinde delik açmam gerekli mi?barısesen' Alıntı:2 çift kuş için güzel görünüyor ben beğendim
barısesen' Alıntı:aklıma birşey geldi,imkanın varsa yapabilirsen kapıyın ortasına bir pencere yap sora tel ile kapat yani şöle 15x15cm lik bir pencere gibi,bence havalandırma için tam uygun olur
senin dedigin gibi yaparsam üşümez mi hayvanlarbarısesen' Alıntı:bence sen dediğimi yap hafifte olsa ışık alabilir karanlıkta olmaz
ilk öncelikle cümleme harf yutmadan yorum yazmanızı istemekle baslıyıp,güzelim plastık ızgaralar varken o teli koymadaki amacın ne oldugunu sormakla cümlemi bitiriyorum...barısesen' Alıntı:souktan etkilenmezler merak etme dediğim gibi yap güzel olur
kümesi şimdilik oyle durdurdum kuslar geldiginde asagıya alcamaykutk' Alıntı:Selamlar,
1.Kümesin altına yaptığın tel güvercinlerin için uygun değil.
2.Kümes çok yüksekde kalmış.
3. Havalandırma konusunda yetersiz
4.Yuva ve yuvalıklar konusunda yapacaklarını belirtirmisin.
Saygılarımla,
Aykut Karabulut
seni anlıyorum ama aceleden yardım bekliyorsun diye öğle eksik yazmışımdır,yardımcı olmaya çalışanları konu dışına saptırma.kolay gelsin :tamam:Dogukan cetin' Alıntı:ilk öncelikle cümleme harf yutmadan yorum yazmanızı istemekle baslıyıp,güzelim plastık ızgaralar varken o teli koymadaki amacın ne oldugunu sormakla cümlemi bitiriyorum...barısesen' Alıntı:souktan etkilenmezler merak etme dediğim gibi yap güzel olur
aceleden yardım bekliyorsun diye oyle yazdım demişsin kardeşim ben laf etmedimki sana :slm:barısesen' Alıntı:seni anlıyorum ama aceleden yardım bekliyorsun diye öğle eksik yazmışımdır,yardımcı olmaya çalışanları konu dışına saptırma.kolay gelsin :tamam:Dogukan cetin' Alıntı:ilk öncelikle cümleme harf yutmadan yorum yazmanızı istemekle baslıyıp,güzelim plastık ızgaralar varken o teli koymadaki amacın ne oldugunu sormakla cümlemi bitiriyorum...barısesen' Alıntı:souktan etkilenmezler merak etme dediğim gibi yap güzel olur
konu karışmış kusura bakmayın brtsysl,ve sanırım Doğukanda demek istediğimi anlamamış, tel yere değil kapıya pencere tarzında demek istemiştim ...brtysl' Alıntı:aceleden yardım bekliyorsun diye oyle yazdım demişsin kardeşim ben laf etmedimki sana :slm:barısesen' Alıntı:seni anlıyorum ama aceleden yardım bekliyorsun diye öğle eksik yazmışımdır,yardımcı olmaya çalışanları konu dışına saptırma.kolay gelsin :tamam:Dogukan cetin' Alıntı:ilk öncelikle cümleme harf yutmadan yorum yazmanızı istemekle baslıyıp,güzelim plastık ızgaralar varken o teli koymadaki amacın ne oldugunu sormakla cümlemi bitiriyorum...barısesen' Alıntı:souktan etkilenmezler merak etme dediğim gibi yap güzel olur
1çift hayvan için çiftlik mi kurmam gerekiyor söylermisiniz.benim imkanlarım bu kadar ancak bu kadarını yapabildim ve bu kadar kötü oldugunu da dusunmuyorum.bu nasıl bir konuşma tarzıdır anlamadımkiadslci' Alıntı:Güvercin besleme arzumuzu yerine getirmek için can taşıyan bu hayvanları rezil etmeye hiçbirimizin hakkı yok. sen hücrede yaşarmısın. Boşver bakma böyle kümes bile denilmiyecek yerde ne emek harca nede koyacağın kuşları rezil et. çifthane olarak kullanılabilir fakat uzun süre burada kuş bakılmaz. güvercinler kanatlarını açar ve tutulmaması için çırparlar yazık ya yapacaksan kümesini biraz büyük yap ki kuşların rahat dolaşıp içinde barınsınlar.... her işin bir usulu vardır bu şartları sağlayamıyorsan hiç yapmayacaksın bencil olmamak gerekir. bakmak içinde bakılmaz yazık hayvanlara.
adslci' Alıntı:Güvercin besleme arzumuzu yerine getirmek için can taşıyan bu hayvanları rezil etmeye hiçbirimizin hakkı yok. sen hücrede yaşarmısın. Boşver bakma böyle kümes bile denilmiyecek yerde ne emek harca nede koyacağın kuşları rezil et. çifthane olarak kullanılabilir fakat uzun süre burada kuş bakılmaz. güvercinler kanatlarını açar ve tutulmaması için çırparlar yazık ya yapacaksan kümesini biraz büyük yap ki kuşların rahat dolaşıp içinde barınsınlar.... her işin bir usulu vardır bu şartları sağlayamıyorsan hiç yapmayacaksın bencil olmamak gerekir. bakmak içinde bakılmaz yazık hayvanlara.