KüMeSim Sizce guzel mı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan stunner22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

stunner22

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ogün ogün
Meslek
Kuşcu
İlgi Alanı
Kediler
Sizce kumesim kusların rahatlıgı ıcın ideal mı ? yorumlarınızı ve eleştirilerinizi bklıorum abiler yasım 13 kendı basıma yaptım yuvayı :) http://b1110.hizliresim.com/q/k/6dh.jpg

kumesınn kenarlarını cok ıyı bır sekılde ızole et acık yer bırakma ve yere ızgara koy kusursuz bır kumesın olur tbrkler :)

13 yaşındasın, yaşına göre düşünürsek gayet güzel kümes yapmışsın.DERSLERİNİ İHMAL ETME.Başarılar dilerim.

saolun abiler derslerim cok iyi ztn iyi olmasa bn bu kumesı haketmemıs olurum . ayrıca kumesın dısını ztn brandayla kapatıorum bi damla su almıor hava guzel olunca brandayı acıp havalandırıyorum . 8 yasından berı kus beslıorum kusculuga yoldan buldugum bi sebabla basladım . ve bakmasının zor oldgunu sandım ama ılerde zor da olsa cok zevklı bı ıs oldgunu anladım iyikide kayıt olmusum bu siteye

sidar abi nasıl izole edebilirim kenarlarını ?

kardesım o tellı bolumlerı en ınce ayrıntısına kadar önce nalburlarda satılan kopukler var hanı su buzdolaplarına televızyon kutularınn ıcınden cıkan (sıtrafor ) onları sabıtle tellere acvık olan yerlere felan uzerınede kalın bır musamba gec bı hava bacası yap hem cok guzel yavru alırsın hem ceyranda kalma gıbı bı sımıntıları kalmaz hayvanların yeterlı guzel bı havalandırma bacası yaptınmı ole acmana felanda gerek yok cevresını bırazda folluk sayını arttırdınmı tmmdır sıkıntın kalmaz haydı kolay glesın

havalandırma gıbı neler olabılır ? :hmm:

bu bacalarda bole donen bacalar var gormussundur bıtane ondan takarsan super faydalı ben ondan kullanıyorum super hastalık felanda olmaz sureklı surkulasyon olur :)

pahalı bı sy mı ıslandınınca bı sy olur mu içersini ferah tutar mı ?

Kardeş Kümesin Çok açık Soğuk HavalarDa ßirazcıkta Üşüyebilirler YavrularaDa Zarar Verebilir

Maşallah , güzel bi ortam (tabi kışın kuşları hasta etmezsen)

Yaz için güzel rüzgar almıyorsa tabii , ancak kışın ve serin iklimlerde daha korumalı bir düzen almalısınız. selamlar.ŞEREF

Geri