kümesim su alıyor acil yardım!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar ben bir öncesine kadar tek kümeste kuş besliyordum kuş sayısı artınca çift kümes yaptım ama 2. yaptıgım kümesim su alıyor tabanı tamamen su altında ama sıcaklık normel ceyran yapacak yerlerde kapalı yere pek basmıyor kuşlar ama yine basan kuşlarım var sizce bir sorun olur mu ölüm veya hastalık ???
saygılar!!!

Kuşlar kümeste devamlı havada durmayacağına göre bu gibi saçma bir sorununda sorulmasına gerek yok. Elbette sorun olacaktır, suyu nerden alıyor bul ve düzenle, suyun içinde duracak değil ya kuşlar.

kümesin etrafına beton at bi şey olmaz..

sorun olmazmı be kardeşim senin evinin tabanı su olsa sende üstünde gezsen üşütür cırcır olursun hasta olursun o hayvanlarda öyle hastalanırlar.kümeste nem çok kötü bi şeydir.bi bilim adamının bi sözü vardı:^NEMLİ KÜMESLERİN KURU KUŞLARINI BESLEMEYİN KURU KÜMESLERİN NEMLİ KUŞLARINI BESLEYİN^diye aklında bulunsun nemli kümes kuşu çekiçten düşürür.sorunun kaynağını bul yani suyu nerden aldığını belirle ve ona göre bir izolasyon yap.

kümesi kaldır 2 tuglayı üst üst e koy kümesine ayak olacak şekilde öylece kümesinde su dolmaz yada bag bahçelerde görmüşsündür etrafını kaz eger topraktaysasu yolu oluştur kümesin yanında alıp gider

bencede sorun olr içerideki su içeriyi soğutur kuşlarda üşür ne adr yeni olsamda bu kdarınıda bilirim yani

Selamlar,

Kümesim su alıyor acil yardım.!!!! bu başlığa ve açıklamalarınıza göre size nasıl yardımcı olabiliriz. Bu konuda bizlere açıklama yaparmısınız.? kümesiniz nerede balkonda mı? terasda mı? bahçede mi?, tabanı nasıl? ayrı bir tabanı mı? var yoksa bulunduğu yeri taban olarak mı? kullandınız, taban beton mu? tahta mı? ne bu ve bunun gibi bir sürü bilmediğimiz şeyler var kümesiniz hakkında, acil nasıl yardımcı olalım. Güvercinlerinizi nemli rutubetli ortamlarda bırakmayın çok çabuk hasta olur.

Avatarındaki resimden hatırladım sizin kümesi hatta bir yazdımda bu kümesin yalıtım sorunu olduğunu yazmıştım. Demek ki görünen köy kılavuz istemezmiş.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Kuşlar kümeste devamlı havada durmayacağına göre bu gibi saçma bir sorununda sorulmasına gerek yok. Elbette sorun olacaktır, suyu nerden alıyor bul ve düzenle, suyun içinde duracak değil ya kuşlar.
:haha: :haha:

arkadaslar ben de yeni basladım bir çift süt beyaz aldım 1 hafta oldu ama alıştıktan sonra 20 metre uxaktaki kuşçulara kaçr die kotkuyorum

kümesim terasta açık bir teras-tabanı beton-muzeik varya arkadaşlar onun silinmemiş hali zemin hepinize teşekkürler!!!

HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR KÜMESİMİ BOŞALTTIM!!

Geri