kümesim ve beslediğim kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu_30
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kuşçu_30

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
isa
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhaba sizlerle kümesimi ve kuşlarımı paylaşmak istedim iyi veya kötü yorumlarınızı beklicem saygılarımla

öncelikle yuvadan başlayalım:

• kuşlar hava alsın diye kapıya taktığım tel

yuvanın içi ve bölmeler

şimdide baktığım kuşlar

selamunaleykum
masallah arap yavrular cok guzel huzurla ucurmanizi dilerim
saygilarla ferhat

teşekkürler ferhat abi çok sağol yalnız merak ettim kuşlara renklerinden dolayı mı iyi dedin?

selamunaleykum
resimde gorebildigim her yonuyle renk kanat kuyruk boyu paca goz gorunen herseyi ile
saygilarla ferhat

Son fotodaki arabın (çift tepeli olan) aynısından bende de var. Acaip taklacı. İyi de ucuyor yanlız şöyle bı sorun var.

Kuş dıgerlerınınn yanına konmuyor. Sureklı daha uzakta bı yerde duruyor. Akşam hava kararmadan kumese gelmıyor. yabani gibi bır kuş yani. Ancak geldıgı zaman da git elınle al. oldugu yerde kalıyor. Oyle de evcil.

Bu kuşun yöresi, cinsi nedır? Görünüş olarak aynı sızınki.

valla yöresini bende bilmiyorum.buda oyun bakımından iyi baya da uçuyor yerde kuş varsa yere yoksa dama iniyor.

EFE_' Alıntı:
Son fotodaki arabın (çift tepeli olan) aynısından bende de var. Acaip taklacı. İyi de ucuyor yanlız şöyle bı sorun var.

Kuş dıgerlerınınn yanına konmuyor. Sureklı daha uzakta bı yerde duruyor. Akşam hava kararmadan kumese gelmıyor. yabani gibi bır kuş yani. Ancak geldıgı zaman da git elınle al. oldugu yerde kalıyor. Oyle de evcil.

Bu kuşun yöresi, cinsi nedır? Görünüş olarak aynı sızınki.

Sayın kardeşim benim kuşlarımda aynı, uçurduğum saatten sonra bir tek yumurtası olanlar nöbet değişmeye geliyor geri harici hiç birisi gelmiyor, ancak akşam üstü olup hava kararmaya başlayınca geliyolar ve bahsettiğin gibi elini üstüne götürünce tutarken kaçmıyolar bu olayıda oyunlu kuş elini üstüne götürdüğünde kaçmaz diye okumuştum bi başlığın altında.

Saygılar Nuri

çok güzel kuşların var fiziki yapıdan ben yeni olduğum için pek anlamam fiziki yapısından bakarak oyunda güzel olduğunu.Bende istiyorum böyle yavrularımın olmasını ama olmuyo bi türlü inş.2 hafta sonra felan benimde olcak.

arap güzelmiş Tepeli Perçemli burdan dişi gibi duruo işn yumurtluyordur. aynısından bulursan al yavrularını al aynakuyruk yada koyu arapla eşe vur!!

kümesin güzel kireçli bu çok önemli ve kuşlarında endamlı uçur ama devamlı uçur uçurmadan kuşunun ne olduğunu bulamazsın arkadaşım saygılarımla

Kümesin güzel en azından toprakta beslemen ayrı bir avantaj iyi yavru almışsınız
yerde duruşları güzel inşallah oyunlarıda güzel olur güle güle besle

Geri