KÜMESİM VE GÜVERCİNLERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wulpes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

wulpes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
levent parlak
Meslek
hasta danışmanı
İlgi Alanı
Kediler
eleştrilerinizi alabilirmiyim kümesimin fotoğrafını tam olarak koyamadım malesef boyut olarak ayarlayamadım bitürlü kusura bakmayın

Ekli dosyalar

• adsız1.webp
    adsız1.webp
    64.1 KB · Görüntüleme: 2,998
  • adsız.webp
    adsız.webp
    18.5 KB · Görüntüleme: 2,968
  • adsız2.webp
    adsız2.webp
    26.6 KB · Görüntüleme: 2,967
  • adsız3.webp
    adsız3.webp
    40.3 KB · Görüntüleme: 2,980
  • 20130402_213158.webp
    20130402_213158.webp
    145.8 KB · Görüntüleme: 2,955
MERHABA LEVET KARDESIM KUSLARIN COK TEMIZ HIC BIRININ AYAKLARI PIS DEGIL BU DEMEKTIR KUSLARINA VE KUMESINE BAKIYORSUN KAYIPSIZ VE BOL YAVRULAR ALMAN DILEGIMLE SELAMLAR...

Güzel görünüyorlar , güle güle besleyin uçurun inşallah :slm:

kuşların sağlıklı duruşundan kümesin şu an yeterli olduğu anlaşılıyor. Ama yavru alımını arttırmak istiyorsan, kümesin ebatlarını ve yaşama yerlerini biraz daha genişletmelisin.

FeLix_' Alıntı:
kuşların sağlıklı duruşundan kümesin şu an yeterli olduğu anlaşılıyor. Ama yavru alımını arttırmak istiyorsan, kümesin ebatlarını ve yaşama yerlerini biraz daha genişletmelisin.

söylediklerinize tamamıyla katılıyorum boyut olarak biraz ufak ilerleyen zamanlarda büyütmeyi düşünüyorum

AVSALI ATAKAN' Alıntı:
MERHABA LEVET KARDESIM KUSLARIN COK TEMIZ HIC BIRININ AYAKLARI PIS DEGIL BU DEMEKTIR KUSLARINA VE KUMESINE BAKIYORSUN KAYIPSIZ VE BOL YAVRULAR ALMAN DILEGIMLE SELAMLAR...

çok teşekkür ederim elimden geldiğince sularını temizliklerini düzenli şekilde yapmaya çalışıyorum karşılığınıda vermiyor değiller :)

Geri