kümesim ve kuşlarım. yeni başladım yorum bekliyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan patron35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

patron35

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir yolcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
kuş beslemeye yeni başladım . dişi sayadan yavru bekliyorum geldiğinde eşleşmişti eski kümesinde ot topluyor durumdaydı. mısırileri ise bir kahveden aldım inşallah alıştırıcam . yanına ne cins kuş almayalıyım kümeste neleri geliştirmeliyim biraz taktik please :)

Ekli dosyalar

• kümes1.webp
    kümes1.webp
    64.4 KB · Görüntüleme: 1,559
  • kümes2.png
    kümes2.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,401
  • kümesiçi.png
    kümesiçi.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 1,401
Maşallah Kuşların Güzel Ve Bakımlı Kümesinde Şuan Yeterli Görünüyo Ancak Takımlarını Çoğaltırsan Alanı genişletmen gerekicek Bol Bol Yavru Alman Dileğiyle...

teşekkürler . alırsam 1 çift daha alıcam başkada düşünmüyorum büyük kümes yapana kadar :)

s.a dost acı söylermiş ..hiç kusura bakma öyle bi kümesi bu hayvanlara reva görüyorsan sal gitsinler kendi başlarının çaresine baksınlar yarın birgün kedi sansar fare girer oraya köpek kulübesi gözüküyorda köpek yok heralde köpek varsada zaten kendi yer çatısı da iyi değil sıcaktan kavrulurlar
kuş almadan önce en kısa zamanda yeni bir kümes yap yada o kümesi geliştir

İmkanların malzemelerin var, yaşında küçük değil o malzemelerle dayet dayanıklı güzel bir kümes yapabilirsin. Derme çatma bir kümeste mutlaka sorun çıkacaktır .Benim tavsiyem biran önce kümesini düzenle , yani bir karton bir tahta koyup arkasında da 2 kiremit dayarsan daha sonra üzülen sen olursun..

bu çektiğim ilk fotoğraflardı yuvayı yaptıktan yarım saat sonra çektm idarelik yaptım bunu yeni malzemeler aldım geliştiricem kümesimi m.etmeyin, görüşleriniz için sağolun :)

bu arada kartonun arkasına kiremit yaslamamın sebebi orda tel var çok güneş vurmasın diye koydum . dediğim gibi arkada tel var.

Geri