Kümesim Ve Kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bozaksala
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Bozaksala

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan Hüseyin
Meslek
Turizm
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar Dönek,Dolapçı ve Taklacılar aynı kümeste olmasına karşın beraber uçurmuyorum.Nasıl yani derseniz önce dolapçı ve dönekleri uçurup indiriyorum ardından taklacılar uçuruyorum.Yerim musait olmadığı için başka ırklar için kümes yapma şansım yok.Biliyorum yanlış ama kuşculuğa hernekadar taklacı ırkıyla başlasamda dönek ve dolapçı oyunlarıda beni mest ediyor.Umarım kuşlarımı beğenirsiniz. (:

maşallah kuslar 10 numara Tüyleri Kadar Ömürleri olsun

maşşallah ıyı gunlerde besle

Maşallah her renk var (: güzel görünüyorlar. Allah sağlıklı bir şekilde yavru alıp uçurmak nasip etsin...

maşallah kuşlarınızın sağlıgı tüylerinden belli oluyor.bence yerınız müsait degilse bir ırka karar verip sadece ona yönelin

sefa kuşların maşallahı var her zamanki gibi, amma velakin kırmızı döneği daha önceden farketmemişim ben, tozluk var onda yahu :) tez elden ondan kurtul ki, eşe vurunca çıkan yavrular da tozluklu çıkmasınlar :)

(bu arada dolapçılara 10 üzerinden 10) :)
(taklacılara bir şey dememe gerek yok, mal meydanda) :)

acaba kimse çatıdaki kırmızın güvercinin başını fareketmedi mi ?

FeLix_' Alıntı:
sefa kuşların maşallahı var her zamanki gibi, amma velakin kırmızı döneği daha önceden farketmemişim ben, tozluk var onda yahu :) tez elden ondan kurtul ki, eşe vurunca çıkan yavrular da tozluklu çıkmasınlar :)

(bu arada dolapçılara 10 üzerinden 10) :)
(taklacılara bir şey dememe gerek yok, mal meydanda) :)

Abi benim adım sefa değil :) Kırmızı tuhaf bir kuş dönüşüde güzel değil zaten bugünde kayboldu umarım geri gelmez millete inip inip duruyor en sevmediğim şey.

Mavilerin oldukça güzel , birbiriyle çiftleşip yavruları kırma dediğimiz türden üretmedikten sonra döneklerde kümesine renk katar , maşallah

Geri