fenomen62
Üye
- Ad Soyad
- Hasan Çetinkaya
- Meslek
- Öğrenci {Ağ işletmenliği}
- İlgi Alanı
- Kediler
Herkese merhabalar.
Sizlerle kümesim ve postalarımın fotoğraflarını paylaşmak istedim. Şu an 1 çift postam var ilk yumurtalarına yatıyorlar.
ALLAH nasip ederse yavrularını uçurmak istiyorum.
Fotoğraflarda göründüğü gibi kümesim kapalı çatının altında hiçbir şekilde yağmur almıyor,, fakat tavanı + önü ve yan tarafı tamamen telden ve kümesin 3.5 metre önünde kuşları uçuracağım yer tamamen açık acaba kuşlar üşür mü?
Kış aylarında burada kalmalarının sakıncası var mı?
Ve bu havalarda yavru kaç günde yumurtadan çıkar?
Kümes boyutları;
Uzunluk (kapının olduğu cephe) : 3.20 metre
En:2.25 metre
Yükseklik 2.10 metre
İç dizayn şu an pek iyi değil,, Kuşlar inşallah yavruları çıkarıp büyütünce düzenleyeceğim. Ve kümes tamamen kendi el emeğim, hiçbir yardım almadan kendim yaptım. Şu anlık beni tatmin edeceğini düşünüyorum.
Siz üstadlarım ve kardeşlerimin değerli öneri ve yorumlarını bekliyorum.
Lütfen önerilerinizi esirgemeyin
Herkese hayırlı günler.
Sizlerle kümesim ve postalarımın fotoğraflarını paylaşmak istedim. Şu an 1 çift postam var ilk yumurtalarına yatıyorlar.
ALLAH nasip ederse yavrularını uçurmak istiyorum.
Fotoğraflarda göründüğü gibi kümesim kapalı çatının altında hiçbir şekilde yağmur almıyor,, fakat tavanı + önü ve yan tarafı tamamen telden ve kümesin 3.5 metre önünde kuşları uçuracağım yer tamamen açık acaba kuşlar üşür mü?
Kış aylarında burada kalmalarının sakıncası var mı?
Ve bu havalarda yavru kaç günde yumurtadan çıkar?
Kümes boyutları;
Uzunluk (kapının olduğu cephe) : 3.20 metre
En:2.25 metre
Yükseklik 2.10 metre
İç dizayn şu an pek iyi değil,, Kuşlar inşallah yavruları çıkarıp büyütünce düzenleyeceğim. Ve kümes tamamen kendi el emeğim, hiçbir yardım almadan kendim yaptım. Şu anlık beni tatmin edeceğini düşünüyorum.
Siz üstadlarım ve kardeşlerimin değerli öneri ve yorumlarını bekliyorum.
Lütfen önerilerinizi esirgemeyin
Herkese hayırlı günler.