KÜMESİM VE SEZON YAVRULARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berkin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Berkin2

Üye
www.facebook.com
Ad Soyad
berkin irak
Meslek
Tekstil
İlgi Alanı
Kediler
S.A YORUM YAZAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Ekli dosyalar

• IMG_0321.webp
    IMG_0321.webp
    714.8 KB · Görüntüleme: 1,002
daha fazla foto nasıl yükliye bilirim ?

FOTO ATMAYI BECEREMEDİM NASIL ATABİLİRİM YARDIM

BERKİN ABİ MAŞALLAH HEPSİ ÇOK GÜZEL AMA SANA Bİ SORUM VAR BENDE ÇATIDA BAKMAK İSTİYORUM FAKAT ÇATI DÜZ ÇATI YANİ SENİN BAKTIĞIN YER GİBİ .. İLK ALDIĞINDA KUŞLARI NASIL ALIŞTIRDIN VE KENDİLERİNİ AŞAĞI ATMADILARMI ???

tolunay kardeşim benim kuslarımda 1aydır alısık yani yeni yeni alışıyorlar.Evet aşagıda 4kere atladılar.
Benim yöntemim buydu belki sende böyle yaparsın.
1.Kusların kanadını bantladım.
2.1hafta kümesde tuttum kümesine alışmaları için.
3.1haftadan sonra kapıyı açtım onlar çatıyı tanıdılar etrafı gezdiler bu böyle 1hafta sürdü
4. kuş çatının öbür ucuna gidince atlarmış gibi aşagıya bakıyordu hepsi bende yem atıyordum önüme yani 1-2 metre ileri 1tanesi gelince hepsi geliyordu.Birde çok Yaboz vardı onlar kanat çırpıyodu bizimkiler korkup aşagıya atlıyordu neyseki bina 3katlı hemen alıp geliyordum
5.kusların atlar gibi olucaksa hemen yem at ses çıkart agzınla o sesi burda yazıyla yazmak çok zor ben tuhaf tuhaf ses çıkartıyorum :D
Birde çatının ucundayken yavasca yaklasarak kovalıyordum kusları kumese dogru bunu yaparken dikkat et aşagıya düşme riskin var. saglıcakla kal.
Sormak istedigin bişey olursa Burdan ulaşa bilirsin.https://www.facebook.com/Nukeer1

BİRDE UNUTMA KARDEŞİM KUSCULUK SABIR İSTEYEN BİR İŞTİR EN AZ 1AY BEKLET KUSLARINI 1AYDNA KISA SÜREDE SALMA YANİ UÇURMA 1AY GEÇTİKTEN SONRA KANATLARINI AÇ KUSLARININ ELLEME ONLAR MERAK ETTİGİ YERE GİDİP GELİRLER KUSLARI İLK UÇURDUGUNDA COŞA GELİCEKLER MUTLU OLUCAKLAR O YUZDEN KAÇMA RİSKLERİ VAR SEN SADECE KANATLARINI AÇ KUŞLARIN ÇATIYA GİDİNCE YEM AT YERE SES ÇIKART GELİR ONLAR ÇOK UZAGA KONARSA KÜMESİNDEN KUŞ AT HAVAYA GÖRÜP GELİCEKTİR

Geri