Kümesim ve Uçuş alanı hakkında yorumlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kekem10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Kekem10

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mert onurdan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Abilerim ve Kardeşlerim ben 19 yaşında bu işe yeni merak sarmış bir gençim aşşağıda kümesimin yapım aşamasındaki ve hazır olduktan onraki dış fotolarını ve ayrıca bahcemin 1 2 fotoğrafını paylaşıcam kuş uçurmak için sağlık bir bölgemidir kümesimde eksik bişey varmı yorumlarınızı beklıyorum şimdiden herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

• IMAG0705.webp
    IMAG0705.webp
    337.3 KB · Görüntüleme: 1,971
  • IMAG0711.webp
    IMAG0711.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 2,056
  • IMAG0714.webp
    IMAG0714.webp
    723.3 KB · Görüntüleme: 2,022
  • IMAG0713.webp
    IMAG0713.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,031
Bence yerin ve kümesin ideal. Kümesin önünde top sahası olması açık alan bakımından kümese artı değer katıyor. Ama Kilyos'ta çok fazla yırtıcı oluyor, besleyeceğin ırkları ona göre seçmeni tavsiye ederim.

yorumun için teşekkürler

kümesin hayırlı olsun gülü güle besle ancak güvenlik zafiyeti olduğu kanısındayım
alan olarak güzel gibi ancak telefon kablosu geçiyor dikkat etmelisin unutmadan besleyeceğin ırk nedir acaba??

alan gayet güzel bahce oldugu için kedi sansar ve gelincikten iyi muhafaza etmelisin ormanlık bir bölge olduğu için az önce arkadaşımın dediği gibi besliyeceğin ırka iyi karar vermelisin..
Follukların alt tarafına güvenlik duvarı şart :) ve yere ızgara suluk ve yemliğin vardır diye ümit ediyorum
Herşey gönlünce olsun kardeşim..

Gülleri de budamanız gerekebilir.

Kümes güzel fakat, (gözlerden kaçıyor sanırım) herkes öndeki sahanın açıklığına bakıyor, kümesin arka tarafında bulunan yüksek binalar bazı ırkları uçurmanda zorluk çıkarabilir. Dalıcı kuşları tercih etmeni öneririm. (Baska, saya, dönek, adana vs.)

Herkese yorumları ıcın tesekurler guvenlik icin pitbull koğegım var ona guvenıyorum beslemek ıstesıgım kus ıcımde sabunı sevgısı var bakalım nasıl olucak ayrıca suluk ızgara folluk duvarı vs. Hersey bu hafta kargoyla elime ulasıcak

MAŞALLAH güle güle besle kardeşim alan mekan olarak güzel Irk olarak saya baska posta vs tarzı kuşlar beslersen senin İçin daha İyi olucaktır. Ayrıca hırsıza kilit dayanmaz bunu unutma :)

Yorumlar için teşekkürler Güvenlik konusunda arkadaslar uyardı saolsunlar Oğlumu Güvenlik Müdürü olarak tayin ettim umarım başarılı olucak :hhh:

Ekli dosyalar

• 319115_10150342905497410_2115602620_n.webp
    319115_10150342905497410_2115602620_n.webp
    47.7 KB · Görüntüleme: 1,644
bence artık gelinciğe sansara ve hırsıza pek gerek kalmamış gibi duruyor :)

Örnek olabilecek güzellikde bir bahçe kümesi olmuş, bence her ırk sorunsuzca beslenebilir çünkü önü açıklık.

tesekkürler gökhan abi kuşlarım tüyde oldugu için daha uçuramadım ama sanırım sorun olmayacak

Geri