KÜMESİM YOK YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hacker258
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

hacker258

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hakan bekci
Meslek
yok
İlgi Alanı
SELAM EVİMİZİN YUKARISINDA TERAS VAR. MADDİ DURUMUM FAZLA YOK TERASA KÜMES YAPMAK İSTİYORUM YARDIMINIZLAR NASIL YAPARIM KASALARDAN TAHTAHLARDAN ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM..

kümes yapacağın yerin ölçüleri nedir, yada kaç kuş besleyeceksin.

hacker258' Alıntı:
SELAM EVİMİZİN YUKARISINDA TERAS VAR. MADDİ DURUMUM FAZLA YOK TERASA KÜMES YAPMAK İSTİYORUM YARDIMINIZLAR NASIL YAPARIM KASALARDAN TAHTAHLARDAN ÖNERİNİZİ BEKLİYORUM..

En kolayı. 10 -15 tane 5*10 kalas bul inşaattan felan. Sonra git Fileli tel al artık kümesinin boyu nekadar olucaksa onu sen belirle. Bence 2 metre uzunlugunda felan geniş bi kümes olsa iyi olur. Her neyse O kalasları kümesinin şekline göre birleştir. Sonra o fileli telleri kalaslara çak yapıştıra rtık bi şekilde Sağlam olacak biçimde tuttur. Sonra git naylon al metresi 3 tl felan nalburlarda var o naylonla kapla etrafını kümesin suda almaz . Bide içine ışık çek ohh mis gibi kümes. Folluklarınıda manavlardan felan istersin 10 numara kümesin olur içinede 20-25 kuş rahat rahat sığar.(içinin ızgarası yemliği felan sen seç beyen tak .)

Maddi durumum yok diyorsunuz önerim..8 kadar limon kasasını simetrik sekilde ortada boşluk kalacak sekılde terasın bir yanına dizin..Sonra üstünü kapayabilecek kadar bir kaç metre karelık suntalar koyun .aynı sekılde kapı yapımında da böyle bir tahtayı kullanabılırsınız..Teras oldugu için pek öyle girişimlere girip kılıtlı olcak sudur budur olayına takılmayın. Gayette havalı olur ferah..Sonrada bir kaç büük naylonu yada bırandayı üstüne örtebilirsizin..Kapı kısmında 30- 40 cm lık telde kullanabılırsınız..Kumesın ustune agırlıkta koymanızı onerırım ruzgar kaldırmaz hemde..( tabıkı bunlar maddı durumum yok dedıgınız ıcın yapılacak en guzel seyler...Kumes zemınınede kum yoprak karısımı ekleyebılırsınız..

Geri