kümesim yorumlarınız ve yardımlarınız lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan enginwolff
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

enginwolff

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
engin kurt
Meslek
polis memuru
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar kümesimde keklik besleniyordu boşalınca fırsat bilerek hayalimi gerçekleştirdim.kümesin dibinde kum var sorun olurmu yemler falan kumla karışmış biraz, kuşları alıştırdım merdivenden dışarıya çıkarıyorum bahçeye yalnız çıkmaya alıştıramadım mecburen ben girip çıkartıyorum böylece kuşlar biraz rahatsız oluyor gibi sorun olurmu yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.ayrıca kuşlar kalorifer dairesinde

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0024.webp
    Fotoğraf0024.webp
    697.3 KB · Görüntüleme: 3,051
  • Fotoğraf0025.webp
    Fotoğraf0025.webp
    620.3 KB · Görüntüleme: 3,040
  • Fotoğraf0027.webp
    Fotoğraf0027.webp
    666.3 KB · Görüntüleme: 3,089
bence çok güzel olmuş ama kuşları içeri alması zor olur bence kümes yüksekte kalmış

aslında içeri girmelerinde sıkıntı yok alıştılar ama dediğim gibi kendileri çıkmıyorlar nasıl alıştırabilirim bilemiyorum

Engin bey kuşlarınızı aç bırakın ve kümesin kapısını açın.yere yem atın.kuşlar görüp çıkarlar.inşallah yardımcı olmuşumdur.

engin abi kümese giriş çıkışlarda ilklerde sorun yaşayabilirsin fakat zaman geçtikçe kuşlar kümese nasıl girileceğine nereden girileceğini çok iyi kavrarlar hayvanlar insanlardan akıllıdır:))bu arada kümesin gayet güzel zaten o kümese göre kuş sayısını fazla çoğaltma biraz küçük ama olsun kuş sayısı ayarlandımı kuşlar için çok ferah bir kümes!!!!!

teşekkür ederim faruk beş çift kuşum var bu bile fazla aslında ama yavru aldıkça azaltırım artık

kasa sayısını artırırsan iyi olur limon kasası ideal olur manavlardan 1 liraya bulursun kasaların üstüne ızgara yapmışsın orda duran kuşlar kasanın içindekinin üzerine pisler kasaların üstü düz olsun yere de ızgara koy kum ve dışkılarda mikrop ürer yeme karışır hastalık yapar.

Güle güle besle. İnsanın hayalini gerçekleştirmesi ne demek iyi bilirim çok ama çok uzun zaman sonra bende bir kümes yaptım (tabi apartman sakinlerinden ve yöneticiden izin alarak) ve şimdi her gün akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum işten çıkıp oğlumuda alıp onları salıyor uçuruyor ve yemliyoruz. iyi günler.

sizde güle güle besleyin turgay bey zevkli güzel bir uğraş güvercin beslemek güzel hayvanlar sonuçta insanı kendisine bağlıyor cidden

Canım kardeşim kuşları merdivenlerden nasıl çıkarabileceğin hakkında kardeşlerimiz yorum yapmış kümesin içine ışık giriyor bu güzel benimde sana tavsiyem su kabının altına 8-10 yüksekliğinde düz bir taş koy kuşlar rahat su içer merak etme hemde suluğun içine kum kaçmaz tüyleri kadar hayırlarını gör selamlarımla.

Ahmet bey merhaba,

İnşallah hala besliyordur arkadaş çünkü en son 2011 de cevap vermiş bana :) Latife yapıyorum sakın yanlış anlamayın. Siteyi dolaşırken yorum yaptığınızı gördüm kusura bakmayın sakın.

İyi akşamlar.

öncelikle s.a kuşları aç bırakın kumesı acın sonra yere yem atın kuşlar aç oldugu için zaten çıkıcaklar demıssın ki yemler kumla karısmıs kumeste yem bırakma dısarda yemle kuslarını bide kuslar elinle alıp yere koyma kendı ınıp cıksın kı alıssın

Geri