kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

asim

Üye
Siteyi ziyaret et
dfhhsfgfgh

Hiç gerek yok bence alışkanlık zor olur.Dursaydık biz çıplak duracaktık fakat üzerimizde elbise var.Onlar anadan doğma tüğlü birşey olmaz korkma sadece çok soğuk ise yavru almazsın...

hiç bişey olmaz yemini suyunu eksik etme onlar bakarlar kendilerine.

asım kardesım abılerımın yazdıkları cok dogru sunuda yabana atma kumesındekı suluk buz tutmuyorsa hayvanların saglıklıdır .....ars.usaktan saygılar

selam asım kardeşim korkma kuşlar tek hücrelidir üşümezler. arkadaşları yazdıkları gibi suları donmadıkca ve düzenli yani 3 günde bir temizleyip su verip yemlerini'de verdimmi allahın izniyle hiç bir şey olmaz.dikkat etmen gereken bir olay var sadece bitkin halsiz kuş olursa eline alıp ayaklarının altını kontrol et eğer ayakları normalin üstünde bir sıcaklık varsa ateşi var demektir (allah göstermesin) bunun olmaması için kuşların gezdigi alanı kuru olmalı ve yapabilirsen kümesin köşelerine kireç serp. kümesinde havalandırmayı tek bir alandan olsun .
allaha emanet olun

tşkkür ederim hepinize kuşlar saağlıklı yarın temizliğeceğim anck ön tepe çektğim bir şekeri var hayvan çok soğukta kalmış heralde fazla uçmuyor ve çok su içiyor ateşi olabilir değil mi?eve indireyim mi yada sularına az elma sirkesii koyayım mı?

selam asım dediğin gibi güvercini ılık bir ortama alırsan daha iyi olur .ateş olasılığı yüksek site içinde bu durumla ilgili gerekli bilgiler bulunmaktadır geçmiş olsun birde sana tembiğim yakalama güvercinleri mümkünse kümesteki varsa bir bölüme koyup birkaç gün gözlemle sonra kuşların arasına bırak tamam alaha emanet ol saygılar

asim_123' Alıntı:

Ben bunun için teşekkür et butonu koydum. umarım anlamışsınızdır.

saol un anlama kıtlığım yok...

asim_123' Alıntı:
saol un anlama kıtlığım yok...

Bir dahaki seferede benim uyarma butonum yok olacak. Sadece banlama çıkıyor nedense...

kuralarını çiğnediğim için özür dilerim nede olsa büyüyümsünüz mesaj ile teşekkür etmenin siteye zarar verdiğini bilmiyodum

Geri