Kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asim123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

asim123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
asım poyraz
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Sa . Kümesimi tamir etttim artık su almıyor yanlarındada ufak ufak camlar var yani hava alıyor.Çatısını felan yeniden yaptım şimdi abilerim kardeşmlerm sorum şu olacak kaç çift kuş alır 3 çift kuştan yavru almayı düşünüyorum kendi yavrularımı uçuracağım yani.Yavruda aldım bu kümesten.Şimdiden teşekkür ederm. (:

Ekli dosyalar

• S8000449.JPG
    S8000449.JPG
    193.7 KB · Görüntüleme: 1,662
  • S8000450.webp
    S8000450.webp
    120.4 KB · Görüntüleme: 1,699
  • S8000451.webp
    S8000451.webp
    114.4 KB · Görüntüleme: 1,680
güzel yapmışsın asım ellerine sağlık ama şu konuda bir fikrim var içeride çok fazla folluk var ve yavrular büyüdüğü zaman bekar olarak kalıcaklar ( eş tutana kadar ) bu yuzden folluk kavgası olur 5 6 tane tünek yaparsan kuşların rahat eder hemde kavgalar aza iner =).. yanlışsam biri düzeltsin

Cem abi teşekkür ederm doğruu söylüyorsun tünekte almam lazım kuş pazarından yada kendim yapabilr miyim normal bir tahta ile ?

Kümesin güzel ve sağlıklı olmuş eline sağlık =) . Cem kardeşimin dediklerine katılıyorum. Uygularsan faydasını görürsün. Sağlıklı ve Güzellikle beslemen dileğiyle...

Tşkkr ederm abi evet dediğinizi yapacağım.

bu tunekler pazarda satılıyor ancak boyutları biraz fazla buyuk elinden gelıyorsa ve malzemen var ise kendın yapabilirsin

sa asım kardeşim kümesın güzel olmş harbiden beni eklermsın msnem bu [email protected]

Teşekkür ettim herkeze =) Son olarak kışın bi sorun olur mu sizce bu kümesde su alma sıkıntısı kalmadı? ceyranda almaz içine köpük yaptım birde ısı yalıtım için strafor?

Geri