kümesim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umutdemirr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

umutdemirr

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
umut demir
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
yeni yaptirmis oldugum kümesim ..

Ekli dosyalar

• 3.webp
    3.webp
    1 MB · Görüntüleme: 905
  • 1.webp
    1.webp
    309.5 KB · Görüntüleme: 955
  • 2.webp
    2.webp
    551.8 KB · Görüntüleme: 933
Çok güzel ve ferah olmuş, emeğine sağlık,tahtalar mis gibi de kokuyordur yeni olduğu için :)

(Taban ızgarası da koyarsan daha da mükemmel olur)

taban ızgaraları bugun geliyor saolasin yorumun icin...

çok güzel bir yuva allah gönlünüzce kuş uçurmayı nasip etsin şimdiden altına bir çare düşünün kirlenmesin gazete serip ızgara yapın

Elinize sağlık.Yuva mükemmel olmuş.Sağlıklı bir şekilde güvercinlerinizi besleyip keyif almak nasip etsin ALLAH..

yorum yapan her arkadasima cok tessekkurler ...

Şahane,mükemmel.İleriki günlerde kümes kirlenebilir.Sık sık üşenmeden temizlersen sorun olmaz.

Çok güzel bir kümes yapmışsınız. Yuvalıkların ve kümes tabanının gazete ve üzerine ızgara ile kaplanması gerektiği bazı arkadaşlar tarafından önerilmiş. Ben ilave olarak tek havalandırma penceresinin yetersiz kalacağı düşüncesindeyim. Üstten bir baca koyarsanız çok iyi olur.
Tebrikler..

Hırsız Gelse Kümesi Götürür :haha: kuşları deil :haha:

Kuşlarda kümeste güzel Maşallah bu emeğin karşılığını zevkini almanızı umuyorum . Ahşap kümeslerde zaman zaman tahta kurusu sorunu ile karşılaşabiliyoruz genellikle birkaç yıl sonra ahşabın yorulmasıyla başlıyor , tahtakurusu yavru kuşların kanını emiyor karanlıkta çıkıyorlar gündüz görme şansımız daha az .. İlerideki dönemde kümesinizi böceklenmeye karşı ilaçlatırsınız .Yakın bir zaman için bir sorun olmaz, belki bir kaç yıl içinde problemler başlar . Bu işe yani ahşap bir kümes yaptıracak arkadaşlara tavsiyem ilaçlı kereste kullanılmasını istemeleri böceklenmeye karşı keresteler imalattan önce ilaçlanabiliyor . selamlarŞEREF

Maşallah çok güzel kümesinizde kuşlarınızda güle güle besleyin :slm: :slm:

hayırlı olsun.yerinde güzel maşallah.kümesin dışı tabanı güzel kereste suyu emen havadar bir malzeme ama içine kullandığın osb den ben cok cektim zamanında kesinlikle sıvıyı emmiyor hele yavru zamanı her yer batıyor koku kurtlanma ne ararsan var dikkat edersin.beyazlarında güzelmiş bu arada maşallah.tekrar hayırlı olsun.

Geri