Kümesim !!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrepit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

emrepit

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emre solmaz
Meslek
Pvc imalat Winhause
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar bu tellerden gelincik girermi bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Gelinciğin teras odasına girebiliceğini sanmıyorum ama 10 sene önce başıma geldi gelincik olayı o yüzden çok korkuyorum gelincikten bu tellerden geçermi gelincik ??

33bg1tl.jpg

Telleri göremedim (:

düzelttim şimdi çıkması gerek resmin

girmesi çok zor, ama sen yine de elinde bir miktar daha tel varsa, alt kısımlara bir kat daha tel geç, aralıklar iyice azalmış olur, korkulu rüya görmektense önlem almak her zaman daha iyidir. (ayrıca önlem alırken gelinciğe bağlı kalma, bunun öcüğü böcüğü var kertenkelesi, faresi var, güvenlik için topyekün düşün yani)

maşallah kümesin de geniş ve ferah, bol yavrulu sezonlar..

Maşallah kümesin güzel, böyle güzel bir kümestede kötü kuş yoktur diye düşünüyorum.
Sende tedbirini al ki takdir edilesin :)

Sağolun arkadaşlar felix fare falan giremez kümese diye tahmin ediyorum çünkü terasın heryeri kapalı ve her hafta temizlik yapıyom o konuda sıkıntı çekceğimi sanmıyorumda bu gelincik olayı başıma gelirse dahada kuş beslemem. Valla kardeş kötü kuş bakmadan iyisi insanın eline geçmez bunu bilirim ben şimdilik bana yetiyo kuşlarım. Zaten uçupta oynıcak kuş yok damızlık hepsi yavru bi çift çıktı işte 4 tanede yumurta var 1 tanede daha yeni sökülen yavru var resimlerinide atcam. Anlıcağın yavruları ucurup sökcez işimiz uzun. Kümesin telli kısmı tamamen damızlık kapalı olan yeri uçacak olan kuşlar için kendim yaptım

mesut abinin dedigine katılıyorum korkuyla yasayacagına güvenlik önlemlerini arttır derim kümesinde gayet güzel görünüyor bikac daha fotosunu koysandın daha net görmüş olurduk selamlar

Merhaba Emre,

Ortamda gelincik var ise girmesine % 100 garanti verebilirim. Aynı kümesime girmiş bütün kuşları yavru yumurtaları yemişti. Aynı durum senin gibi şimdi beni tekrar düşündürüyor. Geçen hafta o kümesi temizledim. Yine kuş koymayı düşünüyorum ama bende senin kadar tedirginim.Aynı tel benim pencerede var idi yerden 1m. kadar yüksekte oradan girmişti. Güvenlik önlemlerini arttırmanı tavsiye ederim.

Saygılarımla,

Abi telleri göremediğim için yorum yapamıyacağım ama kümesin yanları çatısı ve tabanı beton sanırım .girmesi zor bence

ceykoxx şehir merkezindeyim ıssız biyer değil ama dediğim gibi 10 sene evvel gelmişti başıma böle bi olay terasın içine bile gireceğini sanmıyorum ama kuşların etrafını kapatan son yer teller olduğu için tellerden girermi diye sordum yoksa terasın penceresi pimapen kapısı pimapen çatı aralarına köpük sıktım yani yapılabilecek herşeyi yaptım anlıcağın komple terasın resmini çekip atayım ben yarın daha net olur hem o tarz kuş besleyen abiler kardesler varsa bilgilerini paylaşırlar

Geri