Kümesimde Aşkı-memnu :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recepacar25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 869
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
recep acar
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Arkadaşlar Öncelikle Cümleten S.a

Ben Kusculuga Cok Merak Salmıs Ama Ailemin Karsı Cıktıgı Yinede Zorla Kus Besleyen Bir Gencim :D :ckmk:

Kücük Kümeslerde Kus Beslemekten Bıktım Ve gecen Hafta Kendıme Cok Büyük Bir Kümes Yaptım :D Ve 1 Arap İle Süt Beyaz Eş Aldım Arap Çok Azgındı Hep Süt Beyazla Eşlesiyordu 2 gUN oNCEDe Karakanat ve süt beyaz es daha aldım ve gozlemlerıme gore arap esını bırakıp yneı aldıgım dısıyle es almıs ama eskı esıde arabı ıstıo 2 dısı arabın pesınden ayrılmıo ama arap yenı dısıyı ıstıo obur erkegıde hep dovuyor erkegın ottugunu gorsun hemen dovuyor ne yapmam lazım ya sasırdım kaldım ?

Birde Ben Cok Sabırsızım Kusların Alısmalarına Sabredemıyorum Hep Bu Alısmıstır Dıyıp Salıyorum Ve Kacıyor Kuslarda Kacmata Hep hAKLILAR aMA cOK uRASIYORUM :d

1 Sorum Daha Var Kusun Tamamen Alıstıgını Nasıl Anlarım 2 Kusu Cumartesı Obur Ikısınıde Pazar Gunu Aldım Yagmurlu Oldugu Icın Hava Dısarıya Salma Fırsatım Olmadı Sızce En Kolay Nasıl ALıstırırım Ve Nasıl Alıstıgını Anlarım Burdan Herkeze Tesekkurler Cevaplarınızı Bekliyorum :D :heyo:

Okudugunuz Icın Tesekkurler :tamam:

Bak su ilk cümleni %100 destekliyorum 1 yıldır tavuk 2.5 aydır güvercin besliyorum annem kızıyor güvercin beslememe :)) ama şimdi kümes yaptık yeni tavuklara şimdi durum daha iyi :D

eşleşme durumu dişi ile erkegi kapatarak birbirlerine alışmalarına yardım edebilirsin zamanla bu sorun ortadan kalkar. 2 inci soruna gelicek olursak kuşçuluk sabır ister acale ile biyere varamazsın,kuşları ilk olarak aç bırakıp çatı yer yaparak alıştırabilirsin fazla aç bırakma tabiki kuşları. takım olan kuşlarından erkegi alıştır önce dama kaldırıp indirip etrafı tanımasına yardımcı ol direk uçurmaya kalkarsan yerini bulamayıp kaybolur.

Geri