kümesimde yakaladıgım fareler resimli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozkan1979
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ozkan1979

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özkan sezgin
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
yapıştırıcı kullanarak yakaladım 4 adet

yapıştırıcının ortasına vanilya tozu koydum
fareler vanilyanın kokusuna bayılırlarmış

temiz iş olmuş, inşallah devamı gelmez, bir yerlere yavruladıysalar bir müddet daha rahatsız edebilirler seni.

evet devam etti fare sayısı dün 4adet yakalımdım

bugün 6 adet daha yakaladım ama fareler çok küçük yeni yavru galiba

ve yine yapıştırıcı koydum bakalım devam edecekmi

Başarılı olmanıza sevindim , Fareler kümeslrde hijyen açısından ciddi bir sorun oluşturuyor . Özellikle dışkı ve idrarları ile yemleri kirletiyorlar , birçok zaralı mikrop bu yolla kuşlarımıza bulaşabiliyor . Benim içinde bu fare konusu önemli bir sorun sürekli bir mücadele grekiyor . selamlarŞEREF

özkan nasıl bir yapıştırcı kullandın bilgilendirirsen sevinirm benimde başımda fare sorunu var.fakat bendekiler büyük bunlar fındık faresi gibi duruyor büyük farelere yapışkan etki edermi bilgilendirirsen sevinirim :slm:

Eczanelerde satılan Fare yapışkanlarından bu yapışkanlar. Büyük fare de yakalanıyor. Ben 20 cm e kadar yakaladım. Daha büyüğü zaten splinter usta direk önünde önümü ilikliyorum :p

Farelere karşı büyük savaşın galibi oldun. :heyo: Kurtulman iyi olmuş yoksa bir dunya hastalıkla ugraş dur....

vanilya tozumu ? Hımm :d denemek lazım

bende kuvvetli yapışırıcı olsun hırsuzlarda böyle yakalansın:)

evet arkadaşlar son üç tane daha yakaladım ve sonra yapıtırıcı koymaya devam ettim ama başka yakalayamadım

her halde kökü kazındı bitti galiba

toplam 13 tane fare yakalamış oldum

bu eczanelerde satılan fare yapışkanı kartona sür koy gitsin ama mutlaka köşe yada duvar diplerine koyun fareler gözleri çok az gördükleri için mutlaka duvar diplerinden giderler.

Geri