Kümesimdeki Koku Ve Fareler ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan simsek123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

simsek123

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Umut Şimşek
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Diğer
Abilerim , amcalarım , arkadaşlarım,

Şimdi benim kümesim tahta içinde bi koku var . o kokuyu nasıl yok edebilirim temizliyebilrim kümes suan tertemiz dışkı felan yok eskiden tavuk besliyodum kümesimde temizledim eser kalmadı ama başka bişiy kokuyo nasıl engelliyebilirim..

Bide Bu Fareler tahta kemirip kümesime girerlermi ?

kardeş büyük ihtimal fare var kümeste benim de kümesim tahta geçen elime bi fak geçti hani su ortasına peynir konulur uçları sivri fare ölü yakalanır ya ondan işte kurdum inan her gece 1 tane yakaladım toplam 15 oldu herhade

Onlardan nerden bulacagım yahu . Kendimmi yavsam bıçağa koysam ? :D

simsek123' Alıntı:
Onlardan nerden bulacagım yahu . Kendimmi yavsam bıçağa koysam ? :D

KELİMELERE DİKKATBİR GENÇ KARDESİMİZE YAKISMIYOR YAHU MAHU

yahu kelimesinde bir yanlışlık göremedim. admin arkadaşlar lütfen bazı egolarımızı yenip kendimizi göstermek için yazmayalım.
koku kümes içinde kaynaklanan bir olay su alıyorsa kümesin koku yapar , fare değilde sansarlar tahtayı kemirebilir

ünl. (ya:hu) tkz. 1. “Hey, bana bak, baksana” anlamlarında bir seslenme sözü: “Yahu! Hâlâ işin bitmedi mi?” -H. E. Adıvar. 2. Üzerine dikkati çekmek için söylenen söze katılan bir kelime: “İnsan bayağı üzülüyor yahu!” -S. F. Abasıyanık. 3. Cümlede rica anlamını pekiştirmek için kullanılan bir söz: Yapmayın yahu!

kelime anlamı argo tabir yok. kardeşim 2.olan yahuyu kullanmış

kardeş hırdavatcıya git fare fakı tuzagı de şöyle el kadar yaylı bi şey seyyar satıcıda da olur 1-2 lira bi şey ama affetmiyo ben artık yakalamaktan bıktım aksamdan kuruyom sabah kuşlardan önce tuzaga bakıyom ve coğu zaman da yakalanmış oluyo gooogle efendiye fare tuzağı yaz üsten 3. resim bendeki

Maasallah fare yetistriciligi gibi 15 ve arkasi gelmiyor.
kuslara bir zarari olmuyormu bu farelerin.

benim kumsede gecen karanlikta girdim baktim kucuk findik faresi.
ikimizde donduk o an ama ben isigi gözünden ayirmadim
yinede kacti araya sonra
ayni gün kurdum fareligi ertesi sabah o fareyi yakaladim.
merakim
siz kümeste onca fereyi görmeden nasil girdiniz ciktiniz aklim almiyor

ben yeni basladim önceden yiyecek olmadigindan kemirecekde bir sey yoktu ve eksi soguk derecesinde bir yerde kimse durmaz.
1 ayda gelmis arada bir her yer acik girecek yerleri var simdilik ama bu benim önlemimden geri kalmaz

fareleri sevmemde degilim
hani acidim o gün kapana bir parca peynir icin nefesini verdigine ama kuslarin kuyruklarinda eksilme olmaya baslamisti
haliyle bizde acemi olunca hemen sucu farecige verdim gerci parazitdende olurmus :)

ucarken kuslarimin kuyrugunu fare kemirmis gibi bir duygu geldi icime yoksa güle oynaya 1,2 fare den zarar yok benim icin

Geri