kümesimdeki kuşlarım coştu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ümit59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ümit59

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ümit pekmezci
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Arkadaşlar kümesimdeki kuşlara bir haller oldu bir kuşum 3 tane yumurtladı yavrular çıktı maşallah hepsi denk büyüyolar esas sorunum şimdide başka eş kuşum bir hafta arayla 4 tane yumurta yaptı yumurtaların ikisinde ana ikisinde baba yatıyo bakalım sonu ne olacak kümes yumurta doldu.
yumurtadan çıkan yavrular yumruk kadar olmadan yeniden yumurtluyolar ilk defa başıma bu sene böle bişi geliyo devamlı karışık yem veriyorum bundan kaynaklanabilirmi? kuşların çatıları bozulcak diye korkmaya başladım

Re: kümesimdeki kuşlarım costu

ümit59' Alıntı:
Arkadaşlar kümesimdeki kuşlara bir haller oldu bir kuşum 3 tane yumurtladı yavrular çıktı maşallah hepsi denk büyüyolar esas sorunum şimdide başka eş kuşum bir hafta arayla 4 tane yumurta yaptı yumurtaların ikisinde ana ikisinde baba yatıyo bakalım sonu ne olacak kümes yumurta doldu.
yumurtadan çıkan yavrular yumruk kadar olmadan yeniden yumurtluyolar ilk defa başıma bu sene böle bişi geliyo devamlı karışık yem veriyorum bundan kaynaklanabilirmi? kuşların çatıları bozulcak diye korkmaya başladım

Buda ne herkeste aynı sorunmu var siz bizim bildiğimiz ikincisiniz sanırım. :? :?

yok böyle bişi kuşlara ne oluyo yaw?;:))

Gerçektende bu sezon kuşlarda bir şeyler var 1 hafta kadar önce bir kuşçu abimi ziyarete gitmiştim orda da karşı karşıya 2 yumurtalıkta erkek-dişi basıyorlardı ikisininde altında 2 şer yumurta vardı aynı çiftin erkeği 1 çift dişisi de 1 çift yumurtaya basıyorlar.Çok garibime gitmişti demek ki başkalarınında başına gelen bir olaymış

adamlarda ne şans var 4 yumurta bizimkiler 2 zor yapi

..

kardeş dört tane yumurta yaptığını söylüyorsun.bizde döneklerde üretim sorunu yaşıyoruz kuşlarını ne yedirdiğini söylersen bizde faydalanırız.yanlış anlşılmasın saygılar.

dört yumurta yapması yeme bağlı değildir sanırım. kuşlara yedirdiğim yemi bir boğaya yedirsem ikinci gün yanına gidedem sanırım. ::::=)=====:))))

izmirli04' Alıntı:
kardeş dört tane yumurta yaptığını söylüyorsun.bizde döneklerde üretim sorunu yaşıyoruz kuşlarını ne yedirdiğini söylersen bizde faydalanırız.yanlış anlşılmasın saygılar.

merhaba ben kuşlara sadece buğday ve arpa veriyorum. ama kuşlar köyde olduğu için diledikleri gibi tarlalarda geziyorlar. dışarda karınlarını dyurdukları için doğru dürüs yem yemiyorlar.

aslında en güzeli o varya doğal besleniyorlar.

Geri