kümesimdeki yabancı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M&J__Who_Is_It
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert semercioğlu
Meslek
kasiyer
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar bugün çatıya çıtkığımda kuşların arasında yabancı vardı çorum çıplağına benziyodu ama ben cinsini tam çıkartamadım yardım edebilirmisiniz :utangac:

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    531.7 KB · Görüntüleme: 1,518
  • 2.webp
    2.webp
    536.5 KB · Görüntüleme: 1,476
:) hiç zahmetsiz kümese girmiş hatta 3 saatte eş bile almış :) gerçi eş aldığı kuş saya ama olsun artık bozup buna uygun bir erkek bulucaz

vallah ben bi trakya bakıcısı olarak kuşu çok beğendim gaga göz bembeyaz tepe çok iyi gözüküyor inş uygun bi eş bulursun
sen nerede oturuyorsun ?

izmirde buna uygun bir eşin fiyatı ne kadardır piyasasınıda bilmiyorum

Selamlar.Benim 2 sene önce beslediğim kuşlarda bunların aynısıydı.Emin olun siz kümesin başında olsanız bu kuşu yakalayamazdınız.Çünkü istedikleri gibi davranıyorlar.İndirmesi bile başlıbaşına bi olay havadan :) Güzel bir eş bulabilirseniz çok güzel yavrular alacağınıza inanıyorum.Umarım bolca üretirsiniz.Saygılar...

eğer kuşun ötüşü camış gibi böğürüyorsa bulgaristan kuşu razgat olması lazım

arkadaşım bu kuş trakya yerlisi bir arap nerede higahmetgah ettiğini yazbir bir erkek göndereyim sana LÜLEBURGAZdan ö papatya

hocam tel evde işteyim şuan fiyatları hakkında bilgi verirmisin ozelden mesaj atarmısın?

trakya yerlisi kardeş o kuş hemde güzel bir trakya yerlisi

selam bu sirbistan yüksek ucucuya benziyor bu kuslar 12 saat ucabiliyor

kus trakya yerlisidir ben edirnelyim ve bunun beyazindan bir cift var bende ucuslari güzel hayvanlar birkac cift yapıp ucurmanizi öneirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri