Kümesimdeki Yeni Tasarımım(Resimli)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaan Kaplan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen Kaplan
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bunu babamın mobilya programında çizdim.Ortadaki plaka damızlıklar ve uçuracağım kuşları ayırmak için plaka üzerinde bir kapı olacak.Arkadaki folluklar 35 derinlik 40 genişlik 35 yüksekliğe sahip sadece yumurtlamaları için kuşları oraya kapatmayacağım altına çakıl koymayı düşünüyorum.Kümesimin arkası 1.30 m
önü 3 m yan taraflara tünekler koymayı düşünüyorum Sizce nasıl olur? Ve yahut eklemem gereken bir şey var mı?

Kümesim var sadece yenilik yapacağım. ,

Saygılar

'Kaan Kaplan'

Ekli dosyalar

• l-1.webp
    l-1.webp
    172.3 KB · Görüntüleme: 2,815
kardeşim madem yenilik yapacaksın pencere yap havalndırma yap taban ızgarası uygula zaten forumda bir sürü bilgi var kümesler hakkında araştırsan baya bir şey bulursun

hayırlı olur inşallah, ismi güzel kardeşim, tavan yüksekliğini 50 cm derinliği 50 cm, genişliği en az 80 cm yap ki kuslar çiftleşebilsin ve kendilerini tutsak hissetmesinler günahtır, biraz rahat ettirmek lazım , onlar dilsiz mahluklar darlatmamak lazım kardeşim, hadi bakalım kolay gelsin

Yerde çakıl olmaz, taban ızgarası plastik veya tel örgü olabilir tabi buda fiyatı artırır.Ufak yaşına rağmen tasarımını beğendim kardeşim, cizim tam bittiğinde diğer resimleride koyarsın.

Sağol abicim.

kümes yandan 1.40 olup da öne doğru 3m olması çok kötü olur. yapıcaksan 2m yandan 2-2.5 m de derilikde yap yükseklikde 2m falan olsun. 1.30 luk genişlik hiçbir işine yaramaz hem 2 ye bölücem diyosun. 2 ye bölünce 65 cm genişlik oluyor buda bir kümes kapısı yani. hatta kapıdan bile küçük.

Arkası yanlış ölçüm onu kardeşim ölçüp bana söylemişti bugün ölçtüğümde 227 olduğunu gördüm.

Kaan Kaplan' Alıntı:
Arkası yanlış ölçüm onu kardeşim ölçüp bana söylemişti bugün ölçtüğümde 227 olduğunu gördüm.

hem 1 kümesi ortadan 2 ye ayırmak sağlıklı bir kümes olmaz 2 kümes yap ayrı ayrı daha güzel olur. 1 kümeste hastalık olursa en azından diğer kümesteki kuşlarını kaybetmezsin.

Kuşun birinde hastalık olursa o kuş zaten kümesimde durmazçOnun için pek sorun olacağını sanmıyorum.

veba hastalığı için öyle söyliyemezsin. yada diğer sinsi hastalıklar için. sapa sağlam kuşlar bir sabah bakmışım ölü hepsi. kuşların soyu kayboldu.

Geri