Kümesimden bir kaç çift kelebek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kemal Tüfekçi
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kuşlar

Kemal abi yanlızca bir cift kelebek resmi açıldı maşallah cok guzeller bol ve hayırlı yavrular alırsın inşallah.

evet bir çift kuş resmi açıldı diğerinde bir yanlışlık oldu ..fakat resimdeki mavi başla beyaz ın iki tane yavrusunu aldım yavruları mavi kuyruk attı ve abartısız 30-40 metre arası bir fiil düze döne döne gidiyorlardı..Biz bu kuşların yavrularından böyle bir performans beklemiyorduk ama Allah nasip etti bize de seyretme keyfi kaldı..En son olarak malum hayvan atmaca bir yavrumu aldı diğeride tüye giremedi..İnşallah yeni yavrularını bekliyoruz merakla..

İnşallah yeni yavrular daha iyi olur :tamam:

kemal abi bol yavru almalar .. inş herşey istediğin gibi olur :)

kuşlar çok guzel bende saya besliorum çok yakında kuşlarımın fotoları koyucam

KUSLAR GUZEL OYUNLU MU ABI BU KUSLAR...? BIR DE SATILIK OYUNCU KUS ALMAK ISTIYORUM İZMİR DEN

Bu çiftin iki tane tek tek yavrusunu aldım ikiside sade mavi kuyruk attı düze dönen deli yavrulardı ikiside atmacaya gitti..

guzel kuslar tuyunce hayrını gor

kemal abi kuşçulukta tek idealim senin gibi kelebek beslemek muhteşem :) maşallah

Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin inşallah

inş kemal abim sağol :)

Kuşlar çok güzel kardeşim.Sağlıklı yavrular alman dileğiyle!

ah şu atmacalar insanda ne zevk ne heves bırakıyor ama işin zevkli kısmı atmacalara rağmen bu oyun kuşlarını uçurabilmek bol yavrulu sezonlar

Geri