Kümesimden görüntüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Borlu kadir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kadir Oruc
Meslek
Logistik(depocu)
İlgi Alanı
Kediler
Selam Arkadaslar
Kümesimden bazi birkac görüntüler kendi evimin bahcesine kurmus oldugum kümeslerim

Arkadaslar adim Hidir kümes konusunda elimden gelen budur ayrica ic ve dis düzenlemeliri elimden geldigi Kadar yapmaya calisiyorum

Saygilar

Ekli dosyalar

• Kumes1.webp
    Kumes1.webp
    284.6 KB · Görüntüleme: 2,229
  • IMG_0658.webp
    IMG_0658.webp
    268.3 KB · Görüntüleme: 2,195
  • kumes3.webp
    kumes3.webp
    324 KB · Görüntüleme: 2,216
  • kumesici.webp
    kumesici.webp
    299.5 KB · Görüntüleme: 2,111
süper bi kumes olduğunu düşünüyorum çevresi açık olan ne kumesi onu çömzemedim kuşlarınızı sağlıklı ve iyi uçurmalar dilerim

Tesekkürler Roman zannedersem üstteki telli kümesi soruyorsun o kümes yazlik ucuracagim kularimi havalar iyi gidince orada olacaklar öntarafi ucurtmakik ve kirmizi kümeslede baglantili simdilik bos altida odunluk

saygilar

güle güle kullan

gerçekten güzel kümeslerin abi
yani kümestende öte güzellikteler
tek odalı ev gibi :)
allah kazadan hırsızdan korusun
saygılar

ortam da kümes de harika olmuş, güle güle besleyin

Yeriniz ,ortamınız ve kümesiniz güvercin beslemek için çok müsahit ve oldukça güzel.Fakat güvercinlerinizde kendileri salma , halsizlik , hayattan bıkkınlık (: görüyorum. :evet: Acaba yuvanız çok soğuk mu oluyor ondan mı böyle büzüşmüş duruyorlar? Yoksa vitamin eksiklikleri mi var ? Yoksa bir hastalıkları (ishal,w.b.) mı var ? Kuşlarınızı gözlemleyip bir tedavi uygulamanızı öneririm.

çok güzel kümesleriniz var abi keşke herkesinde imkanı olsa böyle güzel kümesleri olsa

Selam arkadaslar
Yorimlariniz icin tesekkurler Turkish arkadasim yazdiklarini dikkate alacagim kus beslemede yeniyim sizin gibi tecrubeli arkadaslardan yararlanmayi dusunuyorum yalniz guvercinlerimi hergun gozlemliyorum bazilari kumes icinde domusuyor sebebini bilmiyorum vitaminsizlikten sanmiyorum cunki yemlemeyi karisik yapiyorum daha dogrusu karisik yem kullaniyorum soguktan olsa disari saldigim zaman Cok canlilar hatta -4 derecede bonyo yaptiriyorum yinede gipir gipirlar lakin kumese girince bazilari domusuyor buyuk ihtimal ishal olabilir yada 40 kusa kumes kucuk geliyor ola bilir bende azaltmayi dusunuyorum zaten bazilarini ayri bir kumese koymayi dusunuyorum yani senin anlayacagin bu kuslardaki domusukluk sorunu cozmeye calisacagim tabiki sizin gibi tecrubeli arkasaslarin yardimi ile sizin soylediklerinizin ve yazdiklarinizin benim icin onemi cok buyuk

Tesekkurler
Saygilar

Hamburg dan Kadir Oruc

Borlu kadir' Alıntı:
Selam arkadaslar
Yorimlariniz icin tesekkurler Turkish arkadasim yazdiklarini dikkate alacagim kus beslemede yeniyim sizin gibi tecrubeli arkadaslardan yararlanmayi dusunuyorum yalniz guvercinlerimi hergun gozlemliyorum bazilari kumes icinde domusuyor sebebini bilmiyorum vitaminsizlikten sanmiyorum cunki yemlemeyi karisik yapiyorum daha dogrusu karisik yem kullaniyorum soguktan olsa disari saldigim zaman Cok canlilar hatta -4 derecede bonyo yaptiriyorum yinede gipir gipirlar lakin kumese girince bazilari domusuyor buyuk ihtimal ishal olabilir yada 40 kusa kumes kucuk geliyor ola bilir bende azaltmayi dusunuyorum zaten bazilarini ayri bir kumese koymayi dusunuyorum yani senin anlayacagin bu kuslardaki domusukluk sorunu cozmeye calisacagim tabiki sizin gibi tecrubeli arkasaslarin yardimi ile sizin soylediklerinizin ve yazdiklarinizin benim icin onemi cok buyuk

Tesekkurler
Saygilar

Hamburg dan Kadir Oruc

Öncelikle beni , kötülemeye çalışıyor gibisinden yanlış anlamayıp tersleyemeye çalışmadığınız için ve anlayışınız için teşekkürler.Bazen böyle yorumlar yapınca kötülüklerini düşündüğümüzden bunları yazıyoruz gibisinden anlaşılıyor ve bazı kişilerce tersleniyoruz.Lakin kuşlarda gördüğümüz olumsuzlukları dile getirmeden çok iyi çok güzel dersek bu hem sizlere hemde bizlere hemde kuşlara yazık olur. Öncelikle bu soğuk havalarda banyo yaptırmamanızı öneririm. Çünkü ıslandıklarında en ufak rüzgar , rüzgar yoksa bile yuva içindeki kanat çırpışlarının yaptığı rüzgar ıslak kuşa kötü etki yapabilir.Sizinde dediğiniz gibi resimdeki yuvaya 40 kuş bencede fazla biraz azaltarak yuvayı rahatlatmanızıda öneririm.Karışık yem güvercinlerin vitamin ihtiyacını tam olarak karşılayamaz.Bunun için size eczanede kolayca bulabileceğiniz SANASOLE(Sanasol) vitamin şurubunu öneririm.15Günce bir litre başına 5CC katarak vitamin ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.Ayrıca kuşlarınıza düzenli olarak kurt ilacı kullanmanızı öneririm.

Kerim TÜRK...

Abi gerçekten çok güzel kümesin maşallah bol yavrulu sezonlar dilerim.

maşallah çok güzel

Kuşlar ve kümesin kesinlikle kusursuz gibi. MAŞALLAH-

Geri