kümesimden kareler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turan_44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

turan_44

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
turan onaran
Meslek
otomotiv
İlgi Alanı
umarım beğenirsiniz

Ekli dosyalar

• 100_0177.webp
    100_0177.webp
    28.5 KB · Görüntüleme: 3,074
  • 100_0178.webp
    100_0178.webp
    29.2 KB · Görüntüleme: 3,034
:oley:

Ekli dosyalar

• 100_0179.webp
    100_0179.webp
    34.9 KB · Görüntüleme: 3,072
  • 100_0180.webp
    100_0180.webp
    35.3 KB · Görüntüleme: 3,070
:tamam:

Ekli dosyalar

• 100_0181.webp
    100_0181.webp
    41 KB · Görüntüleme: 3,035
  • 100_0182.webp
    100_0182.webp
    32 KB · Görüntüleme: 3,045
Kümesin gayet güzel ve temiz kuşları uçurmuyormusun yoksa yenimi aldın kanatları kesik galiba.Oynarın kimin kanından geliyor ?

kümesiniz güzel, kuşlara ne kadar önem gösterdiğiniz belli oluyor, tebrik ederim. bursa ve mülakatlarda gözdolduruyor. harika, bol yavrular sağlıklı kümesler dilerim. bir iki eksiği belirteyim, yeterince sandık ve tünek yok gibi, biraz daha ekleresn iyi olur.

değerli dostlarım ilğinize ve alakanıza teşekkürler,çok uğraştım ama değdi,dediğiniz gibi eksikleri var daha onlarıda zamanla halledecem.kuşlara gelince şehreminden sebattin abimden bir erkek aldım,yine sehreminden murat kardeşim birçiftyavru hediye yolladı,mülakatlarımı derneğe bir arkadaş getirmişti ondan aldım. yeni yeni toparlıyorum bakalım ileriki zamanda yavrular ne olur zaman gösterir ona göre dahada iyisi olacak inşallah. SAYGILAR SELAMLAR.

kümess güzelde arkadasım kusla harika süperler yaa
ALLAH tüyleri kadar ömür ve yavrularını görmeyi nasip etsin sana

Merhabalar Kümesinizi Çok Beğendim Maşallah Bide Yuva Olarak Kullandığınız Kasaları Nerden Buldunuz Ben Onlardan Arıyorumda Bir Türlü Bulamadım.
Sağlıklı Kümesler !

Kümes güzel ama sanırım daha yeni. Çünkü eksikler var ama olsun zamanla tamamlarsın. YAni tünek ve kasa eklemen gerekiyor biraz...

SİNAN ÖZTEKİN

maşallah kümes güzel paylaşım için teşekkürler vanlı

değerli dostlarım kümesi tam olarak düzene soktum yuvalıklarıve düzenlemeleri oldu en kısa zamanda yeni fotoları ekleyecem SELAMLAR

Sinan kardesime katılıorum

Maşallah guzel kuşlarınız var birde tertemiz kümes kuşlar daha ne istesin bol yavrulu saglıklı bir sezon dilegiyle.

kümesin cok temiz . banyo icin kücük geniş legen kullanabilirsin. daha bol su olur cok azda elma sirkesi ...

OzanALAN' Alıntı:
Merhabalar Kümesinizi Çok Beğendim Maşallah Bide Yuva Olarak Kullandığınız Kasaları Nerden Buldunuz Ben Onlardan Arıyorumda Bir Türlü Bulamadım.
Sağlıklı Kümesler !
Kardeşim pazarlardan manavlardan limon kasası verırmısın dersen emınım verıceklerıdr!

Geri