KÜmesimden kareler...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan www.amedliyiz.biz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
diyarbakır'dan tüm kuşseverlere selamlar...
arkadaşlar kümeslerimden birini sizlerle paylaşıyorum.kuşlar hakkında yorumlarınızı almak beni sevindirecektir..ve sizlerden ricam hangi kuş sizin için ilgi çekiciyse belirtmenizi istiyorum.saygılarımla..

Ekli dosyalar

• 31,01,2011 (4).webp
    31,01,2011 (4).webp
    302.9 KB · Görüntüleme: 1,783
  • 31,01,2011 (6).webp
    31,01,2011 (6).webp
    292.8 KB · Görüntüleme: 1,823
  • 31,01,2011 (7).webp
    31,01,2011 (7).webp
    300.3 KB · Görüntüleme: 1,799
Re: 1,kümesimden kareler...

kuşların birkaçı hariç geneli damızlıklarımdır...

Ekli dosyalar

• 31,01,2011 (13).webp
    31,01,2011 (13).webp
    224.5 KB · Görüntüleme: 1,772
  • 31,01,2011 (14).webp
    31,01,2011 (14).webp
    243.7 KB · Görüntüleme: 1,719
  • 31,01,2011 (17).webp
    31,01,2011 (17).webp
    264.6 KB · Görüntüleme: 1,759

alaca olan en çok peşinde koştuğum kuştur...

Ekli dosyalar

• 31,01,2011 (18).webp
    31,01,2011 (18).webp
    240.8 KB · Görüntüleme: 1,776
  • 31,01,2011 (23).webp
    31,01,2011 (23).webp
    290 KB · Görüntüleme: 1,757
  • fddfs (59).webp
    fddfs (59).webp
    128 KB · Görüntüleme: 1,715

bu resimdeki küllü arap sağlam bir damizlıktır kümese yeni aldım inş. yavrusunu uçurmak kısmet olur..

Ekli dosyalar

• fddfs (60).webp
    fddfs (60).webp
    81.3 KB · Görüntüleme: 1,818
  • fddfs (61).webp
    fddfs (61).webp
    159.9 KB · Görüntüleme: 1,742
  • fgsds (6).webp
    fgsds (6).webp
    273.1 KB · Görüntüleme: 1,790

bu resimdekiler kümesimin değişmez iki dişisidir..

Ekli dosyalar

• Fotoğrafla-0004_1.webp
    Fotoğrafla-0004_1.webp
    243.2 KB · Görüntüleme: 1,710
  • Fotoğrafla-0006_1.webp
    Fotoğrafla-0006_1.webp
    191.2 KB · Görüntüleme: 1,666
  • Fotoğrafla-0007_1.webp
    Fotoğrafla-0007_1.webp
    284.2 KB · Görüntüleme: 1,621

herkese sonsuz saygılarımı sunarım,ilginiz için tşk.

Ekli dosyalar

• nbvgfd (6).webp
    nbvgfd (6).webp
    227.5 KB · Görüntüleme: 1,799
  • nbvgfd (12).webp
    nbvgfd (12).webp
    243.7 KB · Görüntüleme: 1,797
  • nbvgfd (13).webp
    nbvgfd (13).webp
    174.4 KB · Görüntüleme: 1,779

merhaba maşallah kuşlarınız çok hoşuma gitti,özellikle perçemli arap ve gök benekli perçem :tamam: güle güle sağlıcakla besleyin :slm:

SeLamLar ,

GüvercinLerinizin maşallahı var iyi günLerde besLeyin . Kümesinizin iki değişmez dişisi ve o fotoğrafın altındaki dişi ilgimi çeken kuşLar oLdu ..

saygıLarımLa

maşallah güzel kuşlar güle güle besleyin..

göksal balcı' Alıntı:
merhaba maşallah kuşlarınız çok hoşuma gitti,özellikle perçemli arap ve gök benekli perçem :tamam: güle güle sağlıcakla besleyin :slm:

mücahid' Alıntı:
SeLamLar ,

GüvercinLerinizin maşallahı var iyi günLerde besLeyin . Kümesinizin iki değişmez dişisi ve o fotoğrafın altındaki dişi ilgimi çeken kuşLar oLdu ..

saygıLarımLa

güzel kardeşlerim allah beğendiğiniz kuşlar gibisini nasip etsin sizlere...ilginize tşk.

S A MEHMET GERÇEK TEN GÜZEL KUŞLAR BAKIMLI SAGLIKLI GÜLE GÜLE BESLE MAŞALLAH
SAYGILAR

tşk muharrem abim...geçen gün bir arkadaş ta sözlerine paralel bişeyler söyledi..kuşların gözle görülür bir şekilde gelişme gösterip dinçleşmişler dedi..bunu ben de ufak yavrularda farkettim ii gelişiyorlar...inşaallah hastalığı defediyorum 40 kurban verdim ama çok şükür damızlıklarım kurtuldu..önemli olan da yaprak değil ağaçtır zaten..yaprak her baharda açar yeniden..saygılarımla..

mehmet21' Alıntı:
tşk muharrem abim...geçen gün bir arkadaş ta sözlerine paralel bişeyler söyledi..kuşların gözle görülür bir şekilde gelişme gösterip dinçleşmişler dedi..bunu ben de ufak yavrularda farkettim ii gelişiyorlar...inşaallah hastalığı defediyorum 40 kurban verdim ama çok şükür damızlıklarım kurtuldu..önemli olan da yaprak değil ağaçtır zaten..yaprak her baharda açar yeniden..saygılarımla..
İLK RESİMDE Kİ KIRMIZI NE DENİYOR O RENGE VE CİNSE MUSUL KUSUMU ÇOK HOS

MASLLAH HEPSİDE GÜZEL VE SAGLIKLILAR
GÜLE GÜLE BESLE

SAYGILAR

Mehmet kardeşim maşşallah güzel kuşlar tüyü kadar ömürleri olsun.

Hastalıksız kazasız sağlıklı kuşlar ve kümesler dilerim güle güle besle.

Peşinde koştuğun kuşta güzel ama uçamıyormuki seni okadar koşturmuş)))))

Selamlar sağlıcakla kal.

şenol tunç' Alıntı:
Mehmet kardeşim maşşallah güzel kuşlar tüyü kadar ömürleri olsun.

Hastalıksız kazasız sağlıklı kuşlar ve kümesler dilerim güle güle besle.

Peşinde koştuğun kuşta güzel ama uçamıyormuki seni okadar koşturmuş)))))

Selamlar sağlıcakla kal.

abi tşk ederim..dileklerin için..
peşinden çok koşturdu sahibi vermiyordu aldık en sonunda ama yavruları kendısı gibi olmadı ama torunlar dedeyi aratmayacak galiba..oyunları güzel tüy değişimleri bitsin bakalım nolacak..
bu arada bu hafta içinde kısmetse kuşlarımın yeni resimlerini sizlerle paylaşacağım,inş. bahara da videolar.

unutmadan belirtiyim elektrık telleri izin verirse..:):)

Güle güle besle..

Selamlar kuşlarınız fena gözükmüyor , ilk resimdeki silik arap takım ve Diyarbakır da tabir edildiği şekli ile '' Susami ''dişi başka yerlerde '' sarı dumanlı '' olarakta tabir edilen kuşlarınız ilgimi çekti.

Diyadakırda çokça meraklı vardır oyun kuşna , Bağlar dörtyo lda Akvaryumcu Halit abi ve Yeni Sanayii de de Oto Döşemeci Okyay abi var ..
Benim yakın tanıdığım ..
Yine birçok kuşçu arkadaşımızda oyun kuşu besler ve uçurur ..
Özellikle atmaca sorununun hemem hemen hiç yaşanmadığı bir şehrimizdir Diyarbakır .. Yazın sıcaklardan kuş uçmasada Sonbahar ve Kışın iyi kuş uçurulur .. Sağlıkla besleyin .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Selamlar kuşlarınız fena gözükmüyor , ilk resimdeki silik arap takım ve Diyarbakır da tabir edildiği şekli ile '' Susami ''dişi başka yerlerde '' sarı dumanlı '' olarakta tabir edilen kuşlarınız ilgimi çekti.

Diyadakırda çokça meraklı vardır oyun kuşna , Bağlar dörtyo lda Akvaryumcu Halit abi ve Yeni Sanayii de de Oto Döşemeci Okyay abi var ..
Benim yakın tanıdığım ..
Yine birçok kuşçu arkadaşımızda oyun kuşu besler ve uçurur ..
Özellikle atmaca sorununun hemem hemen hiç yaşanmadığı bir şehrimizdir Diyarbakır .. Yazın sıcaklardan kuş uçmasada Sonbahar ve Kışın iyi kuş uçurulur .. Sağlıkla besleyin .. selamlarŞEREF

tşk ederim.
Allah a şükürler olsun atmaca çok nadir olur bizde.ben şahsen bu güne kadar atmacaya kuş vermedim.bir ara köyde bir arkadaşın kuşlarına dadanıyorlardı.kümesinin yakınında ağaçlara konup kuşların boşluk anlarında saldırıyorlardı.bunu farkeden arkadaş atmacalar ağaçta iken gizlice yaklaşıp pompalıyla sıktı ve sonuç mükemmel..:)
diyarbakır dörtyol bir sokak tamamen tabelacı(kuş satılan dükkanlar) ve orada hemen hemen bütün kuş türleri bulunur.
bir de güneydoğu oyun kuşunun vatanıdır.fakat bir sorun var ki o da kuşçular çok olamsına rağmen ustalar yok denilecek kadar az..amatörce beslenıp eğitiliyor kuşlar..

Kuşlarınız çok güzel görünüyorlar.Allah sağlıkla beslemek nasip etsin.

Geri