Kümesimden Paçalı Dönek Görüntüler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hünkaribaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ömür deniz
Meslek
müdür
İlgi Alanı
Kemirgenler
fotoraf0004w.jpg

fotoraf0006a.jpg

fotoraf0007q.jpg

fotoraf0008v.jpg

fotoraf0011wd.jpg

fotoraf0012c.jpg

fotoraf0013i.jpg

fotoraf0017lc.jpg

fotoraf0020.jpg

fotoraf0023n.jpg

fotoraf0029f.jpg

fotoraf0032u.jpg

fotoraf0033w.jpg

fotoraf0034h.jpg

fotoraf0035.jpg

fotoraf0036y.jpg

fotoraf0037t.jpg

fotoraf0038a.jpg

fotoraf0039t.jpg

fotoraf0040m.jpg

fotoraf0041w.jpg

yavrulareın ve kusların gayet saglıklı gorunuyor bol yavrulu sezonlar hocam bıde kusları nerde beslıyosunuz ?

Maşallah tüyleri kadar hayırlarını gör

çok güzel kuşlar. uçurma imkanın varmı? peformansları nasıl? selamlar. Seçkin.

seckin79' Alıntı:
çok güzel kuşlar. uçurma imkanın varmı? peformansları nasıl? selamlar. Seçkin.

Arkadaşım Paçalı Döneklerin Uçurabildiklerimin Hemen Hemen Hepsi Kanat Kaldırarak Dönüyor.Fakat İstediğim Uzunluktaki Dönüşü Henüz Bulamadım.Kuşların Dönüşleri Çok Şekilli.Keyif Veriyor.Fakat Kısa Dönüyorlar.Uçurma İmkanım ve Zamanım Yok.O Sebepten Olabilir.

Maşallah kuşlarınız çok güzel.. Döneğin her çeşidi ayrı güzel oluyo ya :) Sağlıklı bol yavrular..

satmayı düşünüyorsan takriben nekadardan verirsin 2 çiftini?

bu paçalı dönüklerin dönüşünü hiç görmedim diğer paçasız dönekler gibi mi dönerler
geçen sene birinden paçalı dönek diye bir kuş aldım posta ve taklacılarla uçurdum hiç dönmedi ben de verdim birine.

havada seyrederek veririm bana ulaşırsanız

SLM USTA KUŞLARIN GÜZEL 1ÇİFT ALMAK İSTERİM.BENDE MAKEDONYALIYIM.HATTA ORADA AKRABALARIMIZDA VARGETİRMELERİNİ İSTİYORUM AMA GETİRMİYORLAR.FİYATINI BELİRTİRSEN SEVİNİRİM BOL ŞANS

slm aleyküm çok güzel kuşlar maşşallah abi bende izmirdenim paçalı hastasıyım elinde satılık erkek veya çift halinde paçalı varmı ?

MAŞALLAH KARDEŞİM KUŞLARIN HAYRINI GÖRÜRSÜN İŞALLAH.

Maşaallah çok güzeller güle güle besleyin, darısı benim başıma.

Selam
Maşallah kuşlarınız renk olarak çok iyiler.Güle güle besleyin.Birde merak ettim Paçasız döneklerde gördüm resimlerde herhalde kuşlar çapraz dedikleri kuşlardan.(Paçalıyla paçasız dönek kırması) Yanılıyormuyum?

s.a hasan kardeşim yorunların için tşk. ederim.bu kümesimde uçurup damızlık yaptığım bir takım paçasız döneğim var.görmüş olduğun paçasız yavrular onların yavruları.

Geri