kümesime hastalıkmı girdi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilyaskonya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 773

ilyaskonya

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
KonyalıKuscu
Meslek
otokaporta
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba değerli kuşcu abilerim size bişey sormak istiyorum lütfen yardımcı olun

Yaklasık 10 adet güvercinim var , oyunlu takla atan güvercin cinsinden hepsininde gözümde maddi ve manevi değerleri cok büyük bugün 2 kuşumun az yem yedigini ve eski performanslarını kaybettigini gördüm nasıl söliyim kanat sesi , eski uçuşu performansı ve yem yememesi , halsiz gibi durması gibi sorunla karşı karşıyayım bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim usta kuşculardan yardım bekliyorum ne tür bi tedavi uygulamalayım dogal yada ilac olarak lütfen yardımcı olun abilerim kardeşlerim yardımlarınızı bekliyorum

geçenlerde kanat sesi güçlü bir kuşum biranda fıy fıy oldu kabararak durmaya başladı yem yemesi normaldı iyiydi ama halsizdi ilişkiye bile giremiyordu, heh heh he hiç ellemedim güneşte uzun süre braktım vitamin, yumurta kabuğu felan verdim, eczanelerdeki normal antibiyotiğin 4 te birini verdim iki gün kuş bir haftada düzeldi
kuş bence soğuk almış ceyrana maruz kalmış olabilir yakında kendine gelir inş
eywllah

ankara kuşcusu' Alıntı:
geçenlerde kanat sesi güçlü bir kuşum biranda fıy fıy oldu kabararak durmaya başladı yem yemesi normaldı iyiydi ama halsizdi ilişkiye bile giremiyordu, heh heh he hiç ellemedim güneşte uzun süre braktım vitamin, yumurta kabuğu felan verdim, eczanelerdeki normal antibiyotiğin 4 te birini verdim iki gün kuş bir haftada düzeldi
kuş bence soğuk almış ceyrana maruz kalmış olabilir yakında kendine gelir inş
eywllah

Yorumun için teşekkür ederim evet soguk yemiş kanatindeyim

2 gündür buralarda rüzgar ve esinti var rüzgarda kuş 2 3 saat kadar damda kaldı kuşda fıyfıylık , az yem yeme cok su içme neşesiz bi hale geldi işallah düzelir dedigim gibi cok maddi manevi değeri var kuşun

Aynı sorun benim guvercin lerimde de var bu iki gündür yağmur. Lu ve ruzgarliydi dışarı çıkardım kuşlar banyo fln yaptılar çatıda 1 2 saat geZindiler çatıda sonra içeri girdiler bu gun actım öğleden sonra 2 tanesi halsizlik di kaldırdım kuşları uçsunlar die halsi olanlar 2 dk sonra indi yem yuyorlar su içiolar sonra bi yere tunuyorlar üstlerine gidiyorum eski haline donuyorlar hiç bir vitamin ilaç vermedim kendiliğinden
Geçer die umuyorum ilaç yada vitamin versemmi yoksa 1 2 güne toplarlarmi kendilerini kuşları digerlerinden ayırmadım.

Geri