KÜMESİMİ PATLATMIŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan delicem46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

delicem46

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cem Pakaydın
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HERKESE SELAMIN ALEYKUM.. DÜN DEDEM ARADI TEKİRDAĞ EREĞLİDEKİ KÜMESİM PATLATILMIŞ. DUYUNCA ÇOK ÜZÜLDÜM AMA ELDEN BİR ŞEY GELMEZ.. KÜMES İÇİNDE Kİ 13 KUŞTAN 5 TANESİNİ ÇALMIŞLAR YANİ KUŞLAR İZLENİP ÇALINMIŞ. BÜYÜK İHTİMALLE ORADAN BİRİSİ Kİ DEDEM EVİN ETRAFINDA DOLANAN BİR ŞAHIS GÖRMÜŞ AMA ONU BUNUNLA SUÇLAMAYIP GÜNAHINI ALMAK DOĞRU OLMAZ.. SAĞLIK OLSUN DİYELİM AMA BURDA Kİ EMEKLEREDE YAZIK..İNSAN AÇ OLUR DA BAKKALDAN EKMEK ÇALAR ANLARIM AMA BU TARZ HIRSIZLIKLARI ÇÖZMEYE AKIL SIR ERDİREMİYORUM..
BU ARADA ÇALINAN KUŞLAR 1 TAKIM KARA KANAT GÜMÜŞ KAFA MİSKİ ERKEĞİN GÖZÜNDE UR VARDI , 1 TAKIM NUDİ , 1 TANE DE MAVİ..
İNŞALLAH KUŞLARIMI İLERDE SATIN ALAN OLURSA ADAM GİBİ BAKAR TEK İSTEĞİM BU.. TABİ Kİ ÇALINTI OLDUGUNU BİLMEYİP ALMIŞ İSE..
HERKESE SAYGILAR..

aleykumselam
gecmis olsun kuslar secilmis ise en yakinizdaki kisilerdendir hirsiz veya hirsizlar diyecek birsey bulamiyorum umarim celik cocukdur cahillikle yapmislardir en kisa zamanda bunun kotulugunu anlarlar
saygilarimla

geçmiş olsun
ama burada insanlar kıllandırmayalım en yakınınızdakidir vs diyerek kişi bilir zaten ama sizin burada en yakınızdakidir demeniz çok yanlışdır uçurmuştur dedesi gören seçmişdir kafadan.

Geçmiş olsun Cem.Gecenlerde benim abimin baska kümesine girdiler kuşları seçme ayıklayıp götürdüler.Sabır diyorum elde kalan sağlar bizimdir.Bunca emeğin bir anda gitmesi cok üzücü .

ayyildiz34' Alıntı:
geçmiş olsun
ama burada insanlar kıllandırmayalım en yakınınızdakidir vs diyerek kişi bilir zaten ama sizin burada en yakınızdakidir demeniz çok yanlışdır uçurmuştur dedesi gören seçmişdir kafadan.
gozunde ur olan kusu havada izlememislerdir herhal kim ne dusunur bilmem benim tek bildigim sey yakindan mahelleden cevreden yardim alinmadan bilgi vs hic bir kumes rast gele calinmaz calinanda 10 birdir her calinan kumesde duyulan ogrenilen bu filanca caldirmis filanca gostermis

Arkadaşım benim bir sürü arkadaşım var merak etme adamlar her türlü götürüyor ama şunuda unutmayın kimsenin günahını alamayız kuşum çalındı diye şimdi arkadaşımdan komşumdanmı şüphe edeyim benimde geçen ay kümesimi arabaya yüklemiş götürmüşler hemde 3 tane zincirle cam parmaklıklarına baglıydı ve güpe gündüz götürmüşler
ayrıca ist gaziosmanpaşayı bilen bilir pire diye tanınır adam çatıdan götürüyo yanındada hiç bina olmayan yerden ama şunuda unutmayın o arkadaş hiç bir şekilde evinin etrafında yapmaz o işi burda övdügüm yada tasvip ettigim anlaşılmasın ben karşıyım ama başa geliyor ve şunuda unutmayın kimse 2 mertelik kümese girip şunu alıcam yok bu degil diyip bunu bırakayım heh bunu alıcaktım ne o magazadan pantolonmu seçiyo?

geçmiş olsun arkadaş

geçmiş olsun şu kuş hırsızlığına bir çözüm bulamadılar gitti yasalaştırıp ceza vermeleri gerek artık. Kimi insanlar için ekmek parası oldu kuş bakmak. Allah böyle hırsızlardan hepimizi korusun.

Çok geçmişolsun ... Etrafınızı incelemenizi öneririm , ilk olarak bunu yapın , o civardaki dükanlara , pazarlar bir göz atın sorun gören olmuşmu .. Çok zor ama tamamı olmasada belki bazılarını bulma ihtimaliniz var diye düşünüyorum .. selamlarŞEREF

Geçmiş olsun.Bu hırsızlık olaylarına karşı iyice düşünüp bir çözüm bulabilmeliyiz.Yoksa onca emeğe yazık oluyor.

GEÇMİŞ OLSUN..

DEĞERLİ ARKADAŞLAR GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİZİ KABUL EDER VE KUŞLARIMIN ARAŞTIRMALARIM SOUNUCU VE ORADAKİ KARDEŞLERİMİN ABİLERİMİN YARDIMI İLE BULUNDUĞUNU SÖYLEMEK İSTERİM.. KUŞLAR TEKİRDAĞ EREĞLİDEN ÇALINDIGI İÇİN ÇALAN ŞAHIS YERLİ DEĞİL İSTANBUL'DAN BOYA BADANA YAPMAK İÇİN GELMİŞ VE KUŞLARI GÖRÜP UZUN SÜRE İZLEDİKTEN SONRA SEÇİP ALAN KİŞİLERMİŞ..
ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN DİYORUM AMA TEKRAR DİLE GETİRİYORUM İNSAN AÇ OLDUĞUNDA EKMEK ÇALAR ANLARIM DA BU TARZ SAÇMALIKLARA ÜZÜLMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPAMIYORUM :asla: .. NEYSE BU GÜNÜN EN MUTLU HABERİ BUYDU BENİM İÇİN :tamam:
HERKESE SAYGILAR

bu hafta çaktırmadan en yakın pazara gidin kendiniz fazla gostermeyin sokak başlarında abi kuş var diye sizi daveteden olursa çaktırmadan bakın bikere başıma geldi pazara gelmeden 2 sokak geride çocuklar abi kuş lazımmı dediler şansa lazım dedim hahahah bide ne goreyim benim kuşlar çalanlarda çingeneydi kuşları begenmedim dedim ve 10 dk sonra polisle kuşumu aldım çocuklar ayaklarıma kapanmışlardı yerde istanbulun anadolu yakasıydı kuşlarda karşıda meşur edirne kapı pazarına çok yakın bi alanda gerçekleşti. size geçmiş olsun allah beterinden saklasın.

ayyildiz34' Alıntı:
Arkadaşım benim bir sürü arkadaşım var merak etme adamlar her türlü götürüyor ama şunuda unutmayın kimsenin günahını alamayız kuşum çalındı diye şimdi arkadaşımdan komşumdanmı şüphe edeyim benimde geçen ay kümesimi arabaya yüklemiş götürmüşler hemde 3 tane zincirle cam parmaklıklarına baglıydı ve güpe gündüz götürmüşler
ayrıca ist gaziosmanpaşayı bilen bilir pire diye tanınır adam çatıdan götürüyo yanındada hiç bina olmayan yerden ama şunuda unutmayın o arkadaş hiç bir şekilde evinin etrafında yapmaz o işi burda övdügüm yada tasvip ettigim anlaşılmasın ben karşıyım ama başa geliyor ve şunuda unutmayın kimse 2 mertelik kümese girip şunu alıcam yok bu degil diyip bunu bırakayım heh bunu alıcaktım ne o magazadan pantolonmu seçiyo?

Selam
Bu şekilde kimsenin günahını alamayız diyemeyiz eğer çevremde HIRSIZ varsa, yok yakınından götürmez arkadaşına yamuk yapmaz v.s sözler bana iğrenç geliyor.Hele böyle tiplere arkadaşım demek...Bana bir zarar gelmişse yakın HIRSIZ uzak HIRSIZ tanımam.Bu tiplere böyle sempati ile yaklaşılmasıda hoş değil.Pire asalak bir hayvandır ezersin gider.
Arkadaşada geçmiş olsun diyorum kuşlarını bulmuş sevindim.

Geri