kümesimi patlattılar :'(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nusrt355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

nusrt355

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hank moody
Meslek
calışmıyorum
İlgi Alanı
Kuşlar
arkadaşlar evimizde cenaze vardı bu vesileyle aşşağı kapı sürekli acıktı catıya çıkan olmadığı için çatı kapısı ve kğmesin kapısında kilit vb. şeyler yoktu sürekli çatıya çıkıp kontrol ediytordum.çatının kapısını kapattım çatıdan sesler geldi cıktım baktım kapı kapalı duruyo tamam dedim birşey yoktur hiç bakmadan aşşağıya indim ama bu ihmalkarlığım kuşlarımdan olmama sebep oldu :'(

geçmiş olsun
bu arada başınız sağ olsun
İnanki çok üzüldüm zaten ş...siz ler anca böyle zamanlardan yararlanırlar...

Tekrar tekrar geçmiş olsun...

ya benim babamın halası öldü bunun için apartman kapısı sürekli açık duruyordu..bunuda fırsat bellemişler ama patlatanlar kim olduğu belli emniyet müdürlüğüne falan gittik söyledik böyle böyle adamlarıda tanıyorum zaten böyle birşey olucağı da belliydi..ama kümese yeniden para verip alıcak halim yok artık yani taklacı saya azman bango falan yardımda bulunursanıs :utangac: iyi olur yani iyi akşamlar.

abi üzme kendini zaten adamları biliyosan söke söke alırsın
Bide uçurıyosan eğer o kuşların çoğu sana geri dönecektir inşallah

saygılar...

Öncelikle basiniz sagolsun, gecmis olsun.

Valla bazen en ufak bir acigi affetmiyorlar. Sürekli kitli tuttugum bir kapiyi bir defa acik birakip 5 dakika yemege inmiştim, o arada kümesi kaldırmışlardı. Gömme kilitmiş, çelik kapıymış, şuymuş, buymuş dinlemediler. Kaldırdım mı kaldırıyorlar.

Tanidiklariniz var ise sorun sorusturun, eminim yakinlarda bir yerlerden gorustugunuz insanlardir. İmkaninizin vardigi yere kadar kovalayin derim. Nedir bu ya. Bunlar için polise bile şikayette bulunabilirsiniz. Polis bir köpegin peşine düşüyor ise emin olun, kuşunda peşine düşer. Kim oldugunu öğrenin, birkaç şait ile polise bildirin.

Vuracaksin elektirigi, sonra çatıdan hergün leş topla... Böyleside olmayacak.

Peşini birakmayin, gittigi yere kadar kovalayin. Kovalayin ki duyanda yeltenmesin bir daha. Benimde kümesi kaldırmışlardı, bir de hayvanlar kanatlarini, kuyruklarini yolmuşlar getirip abi satalım mı? Oyunlu kuş falan filan dalga geçer gibi... Birkaç kez kaldırıldı kümesim böyle, aralarında geri gelenler oldu. Şimdi balkonda besliyorum, 21 tane var yetiyor. Kafam rahat...

Arkadaşım öncelikle başın sağolsun.Kuşlarının çalınmasına üzüldüm.umarım kuşlarını bulursun.böyle işler hepimizin başına gelebilir.Geçmiş olsun.

Öncelikle başınız sağolsun , kuş yine bulunur üzülmeyin . Bu tür zamanlarda tabiki kuş falan pek aklagelmez kendinizi de suçlamaya lüüzum yok. İşte maaalesef bu tür yaratıklar mevcut etrafta , yakınlarınız da bilen birileride olabilir bulursunuz umarım . canınızı sıkmayın . geçmişolsun . selamlar.ŞEREF

ARKADAŞIM ÖNCELİKLE BAŞIN SAĞOLSUN.kuşlarının çalınmış olmasınada çok üzüldüm.bu olay kuş besleyen hemen hemen tüm kuş besleyen arkadaşların başından geçmiştir.ben burda değerli kuş sever dostların dikkatini bi konuya çekmek istiyorum.(bu günde sevdiğim bir abimin kuşlarının bir hafta önce çalındığını öğrendim ve üzüldüm.)kuş alırken ,kuşun fiyatı değerinin altında ise,satan kişiyi gözünüz tutmadıysa,kuş alıpta çalan kişilere piyasa açıldığı sürece hırsızlıkların önüne geçilmez.mümkünse bildik tanıdık kimselerden kuş alalım.ki ,çalan kişilere piyasa oluşturmayalım.saygılar ÖMÜR DENİZ

geçmiş olsun kuş edinirsin yine ama herşeyden önemlisi başınız sağolsun giden geri gelmez en acısı böyle acılı bir zamanda bu işi yapmaları insanlarda allah korkusu diye bir şey kalmamış tekrar başınız sağ olsun saygılarımla
nusretgskr355' Alıntı:
arkadaşlar evimizde cenaze vardı bu vesileyle aşşağı kapı sürekli acıktı catıya çıkan olmadığı için çatı kapısı ve kğmesin kapısında kilit vb. şeyler yoktu sürekli çatıya çıkıp kontrol ediytordum.çatının kapısını kapattım çatıdan sesler geldi cıktım baktım kapı kapalı duruyo tamam dedim birşey yoktur hiç bakmadan aşşağıya indim ama bu ihmalkarlığım kuşlarımdan olmama sebep oldu :'(

hepiniz saolun ilginiz icin kuşların 8 tanesi bulundu 3-4 taneside geri geldi zaten 16 taane vardı ama cok haklısınız en ufak bir acıkta affetmiyorlar !!

başın sagolsun... geçmiş olsun....

Selamlar
Başınız sağolsun kuşlarınız içinde üzüldüm inşallah hırsızlar belalarını bulurlar.

Geri