Kümesimi Patlattılar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crazy_orhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 481
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
orhan bulut
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
merhaba abilerim & arkadaşlarım geçen hafta gece 3 - 4 gibi güvercinlerimi çalmışlar en sevdiğim kuşunda kafasını koparıp kapıya asmışlar :hayir: :hungur: tekrardan kuş beslemek istiyorum ama ne param ne de pulum var tanıdığım kuşçu abilerimden 1 çift kuş istedim hepside veremem dediler benim kuş hediye ettiklerim arkadaşlarım bile veremem dediler abilerim ben yeniden kuş beslemek istiyorum acaba bana kötüsünden de olsa 1 çift kuş hediye edebilir misiniz? :utangac:

İnandırıcı değil. Paran olunca Beslersin. Duygu sömürüsü yapmana gerek yok. Bu dünyada da Kimseye muhtaç kalma. Hadi kal sağlıcakla.

ne duygyu sömürüsü yapacağım sana yalan borcum mu var kuşlarımın yamini bile babam kamyonla buğday çekiyor buğday sahibinden istiyorum veriyor sana abilerime verdiğim kuşlarımı sayıyım bi bayram abi ona 1 çift boz arap ve tek limon verdim limonu bulmuştum arkadaşıma bir çift beyaz verdim arkadaşımın adı mustafa bi abime dumanlı ve gök ikisi eş onu verdim ali diye arkadaşıma bi çift gök verdim ali abiye bi tane beyaz verdim1 16 yaşındayım ve şuanada cebimde 5 kuruş yok yemin ederim.

ha bide unuttum lakabı ibili olan abime bitene bango verdim yozgat-yerköyde otyuruyorum istersen araştır

Geri