Kümesimi yeniledim....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan polllat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

polllat

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sinan öztekin
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
ARkadaşlar kümesim artık kuşlara ufak geldiği için yeniledim. Henüz içini düzenlemedim ama dış görünüşünü hemen sizinle paylaşmak istedim..

Ekli dosyalar

• IMG0050A.webp
    IMG0050A.webp
    32.8 KB · Görüntüleme: 2,279
  • IMG0167A.webp
    IMG0167A.webp
    22.7 KB · Görüntüleme: 2,274
  • IMG0165A.webp
    IMG0165A.webp
    21.5 KB · Görüntüleme: 2,253
içi böyle kalmayacak tabi :hhh:
Bi pazarcı abim 1-2 güne limon kasaları ayarlıyacak...

Ekli dosyalar

• IMG0163A.webp
    IMG0163A.webp
    24.9 KB · Görüntüleme: 2,304
  • IMG0173A.webp
    IMG0173A.webp
    23.4 KB · Görüntüleme: 2,286
  • IMG0170A.webp
    IMG0170A.webp
    30.1 KB · Görüntüleme: 2,330
........

Ekli dosyalar

• IMG0169A.webp
    IMG0169A.webp
    25.3 KB · Görüntüleme: 2,261
  • IMG0171A.webp
    IMG0171A.webp
    27.9 KB · Görüntüleme: 2,303
  • IMG0172A.webp
    IMG0172A.webp
    25.5 KB · Görüntüleme: 2,292
S.a

Hayırlı olsun kardeşim. Sizin oranın hırsızlık şansı yok herhalde. Yağmurda sorun olur ama kışa doğru daha iyi bir düzenleme yap.

Eskisin den daha güzel olmuş , yemi kümesinizde sağlıklı ve güzel kuşlar yetiştirirken , hoşça vakit geçirmenizi dilerim , hayırlı olsun .. selamlar .ŞEREF

MustanG' Alıntı:
S.a

Hayırlı olsun kardeşim. Sizin oranın hırsızlık şansı yok herhalde. Yağmurda sorun olur ama kışa doğru daha iyi bir düzenleme yap.

Çok teşekkür ederim abicim. Bizim Esenlerde aslında çok hırsızlık olur ama bizim balkon olduğu için girmeleri mümkün değil önce evin kapısını geçmeleri lazım :hhh:

Yağmur suyu balkonda pek birikmiyor ama ben yinede kümesin altına palet koyacağım varsa daha pratik güzel fikirleriniz belirtirseniz çok memnun olurum..

şeref' Alıntı:
Eskisin den daha güzel olmuş , yemi kümesinizde sağlıklı ve güzel kuşlar yetiştirirken , hoşça vakit geçirmenizi dilerim , hayırlı olsun .. selamlar .ŞEREF

ÇOK teşekkür ederim. İnşallah hayırlısı olur. Kümeste yavrular var o yüzden kümesin içiyle fazla uğraşmadım. Çünkü kümesi yaparken kuşları banyo ya indirdim :hhh: Yavruları ordayken pek önemsemiyolardı ama kümese girince hemen yavrulara kustular(Çok şükür. Bakmıyacaklar diye çok korkmuştum..)...

Yenı kumesin hayırlı olsun.Pencere bölümüne torba yapmışşın tel çakarsan daha ıyı olur.Zemınede imkanın varsa 2metre taban ızgara süper olur.Kuş çeşidin var maşallah.Ama sen saglam deme kumesine kılıt koy iyi gunler.

fatih Eroğlu' Alıntı:
Yenı kumesin hayırlı olsun.Pencere bölümüne torba yapmışşın tel çakarsan daha ıyı olur.Zemınede imkanın varsa 2metre taban ızgara süper olur.Kuş çeşidin var maşallah.Ama sen saglam deme kumesine kılıt koy iyi gunler.

Pencere bölümü torba değil böyle tül gibi bişey nalburdan aldım. Teli kullanmamamın sebebi hem sert oluyo Allah korusun kuşlara falan batar hemde paslanma ihtimali var...Taban ızgarasınında siparişini verdim inşallah 1-2 güne gelecek..
Yorumunuz için çook teşekkür ederim...

Eskisinden cok daha guzel olmus , icinide biraz duzenlediginde bence buyuk bir ilerleme kaydetmis olacaksin.
Bol saglikli yavrular ve atmacasiz hirsizsiz kus ucurman dilgiyle ..

ilerleme var :=) herşey birden olmaz.

tengelli' Alıntı:
ilerleme var :=) herşey birden olmaz.

Tabi abi inşallah bizde sizler gibi iyi bir kuşçu olacağız...

Fenerbahcem' Alıntı:
Eskisinden cok daha guzel olmus , icinide biraz duzenlediginde bence buyuk bir ilerleme kaydetmis olacaksin.
Bol saglikli yavrular ve atmacasiz hirsizsiz kus ucurman dilgiyle ..

çok teşekkür ederim. Evet gerçektende kümes bayağı fark etti. İnşallah içinide kısa zamanda düzelteceğim, o zaman tam olacak....

Tüm cevaplar için gerçekten çok teşekkür ederim....

gemlik16avci88' Alıntı:
Hayırlı olsun.İnsallah bol yaveu alırsın.
Saygılar...

Çok teşekkür ederim. Bende sizlere bol yavrulu sezonlar dilerim...

kuşlar icinde senin icinde güzel olmuş eski kümesin harbiden cok kötüymüş şimdiki kümesin kuşlar iicn de daha iyi olmuş bu arada kapıya kilit koy ne olur ne olmaz birde üstünü tamamen kapa yagmur kar girmesin şimdi sorun olmaz yaza giriyoruz ama sen işini yarına bırakma icini ve üstünüde düzeltince güzel olucak

Kümesin içini falanda tamamen düzelttim... inşallah yakında resimlerini koyarım....

SİNAN ÖZTEKİN

yeni kümesin hayırlı olsun sinan kardeşim inşallah o kümesine birbirinden güzel kuşlar girer herşey gönlünce olsun

oncelıkle slm olsun herkese kardesım bu kumese guwenıyomusun yanı hırsızlık olmuyomu sızın orda ben ewımın ıcınde beslıyorum we hala tedırgınım dogrusu buyuk cesaretmı artık ınsanlarımı guzel anlamadım neyse hayırlı olsunumarım bol yawru alırsın bu kumesden:)

ediz' Alıntı:
oncelıkle slm olsun herkese kardesım bu kumese guwenıyomusun yanı hırsızlık olmuyomu sızın orda ben ewımın ıcınde beslıyorum we hala tedırgınım dogrusu buyuk cesaretmı artık ınsanlarımı guzel anlamadım neyse hayırlı olsunumarım bol yawru alırsın bu kumesden:)

Öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim :oley: Bizim yan çatılar öyle bişey ki benim kümese girmenin tek yolu kümes balkonda olduğu için evden girmek... Şimdilik kuşlar için evin kapısıyla uğraşan olmadı inşallah da olmaz. Çünkü hırsızlık gerçekten çok kötü bişey Senin bütün emeğini adamın teki 3-5 dakikada sömürüyo. Allah düşmanımın bilw başına vermesin böyle bişeyi...

gecekondun hayırlı olsun :) güzel güle güle kuşlarını besle..

merhaba ,sinan arkadaşım yuvan eskisine göre şato olmuş :heyo: birde pencereni biraz daha ölçülü kesseydin direk göze yamukluğu batıyor birde boya çeksen hepsi kapanır ama o kapanmaz sağlıcakla kal inşallah burda daha güzel yavrular alırsın ,kuşları çoğaltıp arttıracağım demede ,seçip eleyipte azaltıp en iyilerini beslersin umarım :slm:

Arkadaşım önceLikLe hayırlı olsun bol yavrulu sezonLar dilerim düzenLemelerini bitirirsen daha güzel oLur.. Birde benım merak ettigim bişey var balkon biraz ufak gibi kuşLarı ucurabiliyormusun orada ?

ll_Suleyman_ll' Alıntı:
Arkadaşım önceLikLe hayırlı olsun bol yavrulu sezonLar dilerim düzenLemelerini bitirirsen daha güzel oLur.. Birde benım merak ettigim bişey var balkon biraz ufak gibi kuşLarı ucurabiliyormusun orada ?

Evet bolkon büyük sayılmaz ama teras kat olduğu için rahatlıkla uçurabiliyorum.. Yorumunuz için teşekkür ederim..

göksal balcı' Alıntı:
merhaba ,sinan arkadaşım yuvan eskisine göre şato olmuş :heyo: birde pencereni biraz daha ölçülü kesseydin direk göze yamukluğu batıyor birde boya çeksen hepsi kapanır ama o kapanmaz sağlıcakla kal inşallah burda daha güzel yavrular alırsın ,kuşları çoğaltıp arttıracağım demede ,seçip eleyipte azaltıp en iyilerini beslersin umarım :slm:

Teşekkür ederim Göksal Abi.. YAmukluklar acemiliğimizden :haha: Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
filo' Alıntı:
gecekondun hayırlı olsun :) güzel güle güle kuşlarını besle..

Çok teşekkür ederim. İnşallah yakında bunuda düzeltip daha iyisini yapmaya çalışacağız..

Arkadaşlar kümesimin son hali resimdekiler gibi.. Ama Bu 1-2 hafta içinde kümesi ya tamamen yıkıp osb den güzel bir kümes yapacağız yada en azından bunun önüne bir tel örgüden salma yapacağız..

Ekli dosyalar

• 30012010151.webp
    30012010151.webp
    173.1 KB · Görüntüleme: 877
  • 30012010152.webp
    30012010152.webp
    336.3 KB · Görüntüleme: 992
  • 30012010177.webp
    30012010177.webp
    544.6 KB · Görüntüleme: 965
Tabi kümeste bu haline göre yine değişmeler var.. Suluk, kasalar falan.. İnşallah onlarınde resimlerini en kısa zamanda ekleyeceğim...

Geri