polllat
Üye
- Ad Soyad
- sinan öztekin
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kemirgenler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MustanG' Alıntı:S.a
Hayırlı olsun kardeşim. Sizin oranın hırsızlık şansı yok herhalde. Yağmurda sorun olur ama kışa doğru daha iyi bir düzenleme yap.
şeref' Alıntı:Eskisin den daha güzel olmuş , yemi kümesinizde sağlıklı ve güzel kuşlar yetiştirirken , hoşça vakit geçirmenizi dilerim , hayırlı olsun .. selamlar .ŞEREF
fatih Eroğlu' Alıntı:Yenı kumesin hayırlı olsun.Pencere bölümüne torba yapmışşın tel çakarsan daha ıyı olur.Zemınede imkanın varsa 2metre taban ızgara süper olur.Kuş çeşidin var maşallah.Ama sen saglam deme kumesine kılıt koy iyi gunler.
tengelli' Alıntı:ilerleme var :=) herşey birden olmaz.
Fenerbahcem' Alıntı:Eskisinden cok daha guzel olmus , icinide biraz duzenlediginde bence buyuk bir ilerleme kaydetmis olacaksin.
Bol saglikli yavrular ve atmacasiz hirsizsiz kus ucurman dilgiyle ..
gemlik16avci88' Alıntı:Hayırlı olsun.İnsallah bol yaveu alırsın.
Saygılar...
ediz' Alıntı:oncelıkle slm olsun herkese kardesım bu kumese guwenıyomusun yanı hırsızlık olmuyomu sızın orda ben ewımın ıcınde beslıyorum we hala tedırgınım dogrusu buyuk cesaretmı artık ınsanlarımı guzel anlamadım neyse hayırlı olsunumarım bol yawru alırsın bu kumesden
ll_Suleyman_ll' Alıntı:Arkadaşım önceLikLe hayırlı olsun bol yavrulu sezonLar dilerim düzenLemelerini bitirirsen daha güzel oLur.. Birde benım merak ettigim bişey var balkon biraz ufak gibi kuşLarı ucurabiliyormusun orada ?
göksal balcı' Alıntı:merhaba ,sinan arkadaşım yuvan eskisine göre şato olmuş :heyo: birde pencereni biraz daha ölçülü kesseydin direk göze yamukluğu batıyor birde boya çeksen hepsi kapanır ama o kapanmaz sağlıcakla kal inşallah burda daha güzel yavrular alırsın ,kuşları çoğaltıp arttıracağım demede ,seçip eleyipte azaltıp en iyilerini beslersin umarım :slm:
filo' Alıntı:gecekondun hayırlı olsun güzel güle güle kuşlarını besle..